Ånglok till Nynäshamn

Dagens stora happening var ångloksfärd till Nynäshamn. Kul men verkligen packat med folk. Entusastiska förstagångsföräldrar som tar med sig sina bebisar för att åka ånglok som om dom skulle uppskatta det - nej, dom skrek av missnöje! Melker och Tyra kändes väldigt sansade jämfört med andra. Ovanlig känsla när det gäller Tyra :-)) Sen sprang vi genom julmarknaden i hamnen eftersom det regnade och var kallt. Åkte bussen hem till mamma och pappa och fick god lunch - laxpudding!

Anna och barnen kom över och bara Max visar sig så skrattar Melker hejdlöst. Dom härjade en stund. Sen har vi slappat framför teven, Amigo, Stjärnor på is osv och nu har jag hamnat här.

I fredags kom våra trevliga grannar över och bjöd på nybakt saffransbulle, käka lite av våra nybakta peppisar och barnen busade. Mysigt! Imorgon ska vi på adventsfika hem till dom. Itzan har fått fem valpar förresten. Vår grannhund som är Ebbas bästis. Gissar att Ebba vill åka och kolla på valparna imorgon om hon kunde, dom är på Itzans kennel.

Ojojoj vad jag gäspar, sovdags kanske? Surfar nog en stund först. Gonatt!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo