Hello!

Mina elever körar på denna låt med Therese Granqvist (Drömhus). Låten är skriven till en hjälporganisation "A giving world". Lyssna här!

Jag har haft tokanfall på Tyra idag pga hennes idéer om kläder. Igår hade jag tokanfall på dagis  och idag med för all del. Vi kom till dagis kl 8. Iskallt regn piskade ner men självklart skulle barnen vara ute. VARFÖR??????????? Halva avdelningen är sjuk så det är ju inte så att det är för många barn för att vara inne. Well well! Igår var vi oense om regler kring magsjuka. Enligt dagis skulle småbarnen vara hemma på måndagen för att storsyster kräktes på söndagen. NNNÄÄÄJJJJ! Och jag fick rätt, pust! Usch har varit bitch i flera dagar känns det som så nu ska jag tagga ner. Det är personalfest på fredag men jag har inte anmält mig, eller jag har det en gång och sen ångrat mig. Nu kanske jag har ångrat mig igen men för sent. Men jag har bara huvudvärk hela tiden och utklädningsmomentet gör att jag inte orkar ta tag i det. Livet är så jobbigt, eller hur, fan vad patetiskt att oja sig över en fest. Det finns ju dom som har det värre....

Jaja.

Kolla in min kompis i mitt klassrum! Så söt, eller hur!

Kan inte låta bli. Jag är bitch jag också. Ibland.

Men det är just för att förebygga smittor och snorbaciller som barnen SKA vara ute. För övrigt heter dagis numera FÖRSKOLA. Viktigt viktigt.



Det var du som tyckte jag skulle gå förskollärarutbildningen ,se hur det blev ;-)

2008-12-03 - 18:52:57

Jojo, det vet jag med men smittar man inte på eftermiddagen då??? Då var det uppehåll men alla kläder blöta så då var man inne. Säger dagis, säger även 6-års istället för förskoleklass, fast jag jobbar där själv vissa år :-))



Hahahahahaha!

2008-12-03 - 22:11:43

På min tid hette det "Lekis"

2008-12-04 - 00:15:53

Men herregud, lekis var ju nåt man gick på ett par timmar om dagen, dagis fanns då också! HALLÅ!!

2008-12-04 - 17:33:17

Lekis??? Var det inte barnkrubba du var placerad i?

2008-12-04 - 21:25:07








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo