Vad är det med Tyra egentligen???

Jag fattar inte hur ungen alltid får till det? Hur lyckas hon se så tokgalen ut????



Egentligen är hon ju en sötnos men lyckas alltid spöka ut sig med hjälp av ingenting! Galenpanna. Hon har haft stor show och sjungit "När man är en glad pensionär"...

Jag har varit hos tandis med min tandvärk och en tand är död och måste rotfyllas. Hon öppnade upp tanden, lättade på trycket och satte i provisorisk fyllning och jag tror att jag slipper tandvärken nu. Jiiihaa! Ska dit efter jul och rensa för att sedan rotfylla, urk!!! Dyrt OCH jobbigt!

Vi har fått vår nya skrivare , den andra gick sönder. Så fiffigt att det följde med färgpatroner till den nya så nu kan man skriva ut! Wow! Har skrivit ut God Jul i några stilar inför julpysslet på skolan i morgon. jag ska lära en massa barn att vika påsar. Nåt man måste kunna helt enkelt! Nää men enkelt och går att göra fint. Även våran nya bil är på väg, hämtas 2a januari. Någon här hemma läääängtar. Jag läääängtar tills vi blir av med den andra, hela den är ett stort orosmoment. Vad brakar här näst?? Kära bil, det skulle vara bra om du höll ihop i ett par veckor till. Man kan tro att det är ne gammal harv vi har men det är det inte, bara en problembil.

Hemma är det myspys med julsaker, inte så mycket men många tända ljus, amaryllisar och hyacinter och hysteriskt med godis.







Äppelljusstakar i brist på annat. Är det förresten förbjudet att plocka mossa?? På riktigt eller är det bara ett rykte? Om det är förbjudet så har jag varit dum i år och får inga julklappar. Lite mossa här och där gör allt så mycket finare...



Dålig bild på det fina adventsfikabordet...



Nähä ni, kanske skulle ägna några minuter åt julkortsmakeriet?!?!? Jodå, man kan skicka med vanligt porto!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo