Fotat lägenheten

Eller nja, badrum och kök har vi fotat. Det var bara att ta fram kameran och fota, jag menar vår diskbänk är alltid tom för att inte tala om bänken ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren - aldrig har jag väl sett någon tvätthög där???!!! Men jaja, nu fick vi städat så här på söndag kväll.



Nu kanske ni undrar vad dom egentligen ville se, jo alla dyra tillval vi gjorde - spottar i taket i både kök och badrum, kristallmosaik i både kök o badrum, badkar, rostfritt,  fläkten, komod osv... För att sen visa det i sin tidning som dom skickar till alla som står i deras kö för att få dem att inse att man måste lägga x antal tusenlappar på tillval... Dom =JM. Nu lät jag negativ om JM men det är jag absolut inte, allt med detta bygge och inflytt, tillval och annat har fungerat perfekt! Tvärtom skulle jag ge dem högsta betyg!!!

Hej Petra !
Kag kanske skulle lägga ut bilder på vårt hus,,timme för timme, för se hur alla högar byggs upp.Fina texkningar ska lägga ut Calle tavla på min blogg

2008-02-17 - 23:50:11

Gud så fint! Vi letar hus och det är så skitjobbigt. Jag vill bara lägga mig på sängen och gråta... du om någon förstår ju hur trött jag är på att bo i en skokartong. Hoppas att allt är bra.

2008-02-18 - 09:37:05








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo