Fotograferingen och annat

Glömde visst bort att berätta att fotograferingen av lägenheten gick bra. Det tog nästan fem timmar och många fina bilder blev det, måste säga att det såg finare ut på bilderna än i verkligheten ibland :-) Barnen var med på många av bilderna och jag hoppas kunna framkalla några av dem i större format och få upp på väggen kanske! Gärna i svartvitt. Får se! Vi ska få bilderna mailade till oss så småningom, spännande!

Torsdagen blev väldigt seg pga denna fotografering så fredagen skulle bli lite mer aktiv hade jag tänkt, typ Skansen eller stor lekpark. Vet inte vad som hände men vi hade det mysigt och trevligt här hemma käkade lunch och kom ut vid 14-snåret. Då tog vi t-banan till Slussen, promenixade till Medis-bibblan och sen till Skanstull och hem. Spännande värre men många böcker lånades dock till bokslukaren. Mitt lärarlånekort har plötsligt sagt upp sig - mitt i en termin???? Dom brukar ju skriva terminsvis eller årskursvis? Måste skaffa nytt intyg att jag jobbar på skolan och uppdatera kortet, segt för jag vet att jag kommer glömma det 100 ggr. Jag fick låna på Ebbsons kort fast å andra sidan var det ju hennes böcker så det var väl ok. Lärarkortet är ju fiffigt annars för du slipper böter om du råkar vara sen. Tack och lov eftersom det händer att små rara skolbarn tar hem en del böcker och sen aldrig tar tillbaks dem... Men guuuuuu va jag gaggar, bjäbb bjäbb bjäbb!!!

Här hemms just nu är det sm i snark.
1:a Jesper
2:a Tyra
3:a Ebba
4:a Melker

Tyra snarkar enormt högt. Idag var hon så slut, vi såg klart första delen av Let´s dance och sen skulle vi läsa saga. Mitt i Alfons la hon sig ner och somnade nog innan huvudet nådde madrassen (kudden satt hon på). Melker passade på att mysa lite extra och skulle hålla handen och kramas många gånger innan han somnade, han som i vanliga fall bara kan gå och lägga sig och somna själv medan jag stökar med Tyris. Sruttgubbe!

Nä nu ska jag bespara er från mer pruttprat!

Tjing tong långkalsong!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo