Helghund

image317

Vi funderar på att skaffa hund, hjälp jag hör hur min mamma skriker NEJ!!! och flera med henne, men det här är inte som en vanlig hund, det är i så fall en helghund. Det är inte hunden på bilden men det kommer i så fall sannolikt att bli en labrador. Det är hundar som håller på att tränas till blindhundar som på helgerna behöver få rensa huvudet och bara leka och vara vanliga hundar. Man har hunden i kanske ett halvår, på helger och eventuellt vid lov eller när tränaren behöver semester.

Ebbas klasskompis har en sån hund och det är självklart därifrån vi fått idén.  Ebbas klasskompis mamma förmedlade vårt namn till tjejen som tränar hundar. Vi ville mest ha information men nu ringde hon och sa att hennes kollega har en hund, NU!

För mig känns det lite för hastigt, tror att vi avvaktar, jag skulle gärna se att Tyra och Melker var ett år äldre... Så nu kan alla upprörda läsare slappna av, vi har inte tagit beslutet att skaffa hund - än, hihihi!!!!

Kan ju tillägga att man inte betalar någonting, inte ens maten tror jag, låter ju för bra för att vara sant! Eller hur??








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo