Hos doktorn

Tyra var upp till 4 natten till torsdag. Ont i öronen! Lilla pruttgumma! Jag gjorde något jag aldrig brukar göra, ringde vårdcentralen och bokade tid. Tänkte passa på att kolla mitt käkonda på en gång men det kunde de inte ordna, bara barnen kunde få tid.

Vi hamnade hos en jättebra läkare, Melker satt kvar i väntrummet och Tyra var arg och skrek, men doktorn tog det lugnt och kollade öron och hals ändå. Tyra var röd i ena örat men inte läge för antibiotika. Jag sa att det är aldrig läge för det eftersom jag aldrig kommer kunna få i henne det... Fräck som jag var frågade jag om mitt käkonda och jag tjänade antagligen in 160 kr eller vad det kostar. Snälla doktorn kollade mina ron, näsan och halsen och allt var toppen - återstår alltså tänderna ändå!!!

Melker närmade sig doktorns rum, stannade utanför i korridoren och gömde sig i vagnen. Envis doktor gick ut i korridoren för att få en skymt av Melkers svinkoppor medan jag bände bort armar som han höll för. Inte läge för antibiotika där heller.

Melker har varit på toppenhumör hela dagen (förutom hos doktorn då) och var hur pigg som helst på vägen hem. Jag fotade honom tills kameraminnet tog slut, han ville att jag skulle fota när han var i luften... resultat kommer här...



Detta inlägg blev en dag försenat pga av blogg.se








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo