Ja vad ska man ha för rubrik - svammel kanske??

Mitt tangentbord är roligt, det är alltid en tangent som är lite seg men inte alltid samma. Länge var det ääää men sen har det avrit ooooo men idag ville mmmm inte vara med och leka men nu är den back again. Min kära dator har dessutom spruckit, tror att de små barnen hängt med sina armbågar lite för hårt på den. Sen när man tar in bilder i word så hänger den sig hela tiden - himla bra dator faktiskt! Eller sbs, skit bakom spakarna.

Jag har insett att jag måste vara hemma med Melkermannen imorgon. Prickarna har inspekterats med pannlampa och dom ser ut som skolboksexempel av impetigo, gula äckliga. Nu kan någon väldigt klok person berätta för mig hur jag 1 ska kunna ta bort skorporna varje dag och smörja in med salva samt 2 få i barnet en penicillinkur. Kommer garanterat misslyckas med båda sakerna. Sen kanske det allra första - gå till doktorn - det kan man ju bara fetglömma, inte ens jag fick titta på blåsorna. Kan doktorer komma när barnen sover och använda pannlampa??? Sist jag var hos doktorn med Tyra för hennes eventuella ögoninfektion så sov hon riktigt djup så doktorn kunde titta under ögonlocken utan att hon reagerade, perfekt. Hmm kanske att bvc har en läkare på besök imorgon, fast var ligger bvc??? Det påminner mig om att bvc-tanten ringde mig när jag var i London, kanske ska ringa tillbaka?!

Har suttit och läst i bloggen idag, gamla inlägg och det är ju faktiskt kul. Just nu är jag sämst på att lägga in bilder och så men men... bara för det MÅSTE jag visa några snögubbar som barnen på jobbet gjort - sååååå söta!!



Sen en snöbild från helgen på Melker och vår supercoola snowracer

image286

Deb där snowracern dyker snart upp i Antikrundan på TV.
Lär vara värd ett inte oansenligt belopp.

Frågan är om det ens går att tidsbestämma detta urtidsmonster.

2008-02-06 - 00:51:58

Och nu var visst klockan snart 01.00 igen. Sover vi aldrig på det här stället?

Dags att gå och sova nu darling?

2008-02-06 - 00:52:45

usch....svinkoppar är inte roligt,jag blev smittad av min son...han hade några st på armbågen...jag fick hela ansiktet fullt av koppor,såg pestsmittad ut!!
tvättade och tvättade och efter mycket bråk med vårdcentralen så fick jag pencillin....det var hemskt!!

lycka till...ha en bra dag!!
/Anette

2008-02-06 - 10:19:02








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo