Nynäshamn

Dagen skulle ju börja lugnt, småbarnen hos mormor och morfar, bara Ebba hemma. Men oj så fel det kan bli, en viss pruttunge passade på att leva rövare och bar sej märkligt åt. Det hela slutade med att Ebba fick följa med mig till tandis och sen till mitt jobb.

Anledningen till tandis är min värk i käke, öra, bihålor och huvud på högra sidan av huvudet, det gör ont hela tiden. tandläkaren kunde inte hitta något, kanske kanske att visdomstanden skulle behöva ryckas ut eller nåt men inget hon kunde se...

Sen tog vi i alla fall tunnelbanan till mitt jobb. Ebba skulle ju ligga och slappa där och läsa eller så eftersom hon kändes febrig på morgonen. Men jag skulle ju på biologiska museet så hon fick hänga med dit. Biologiska museet var sådär, en massa uppstoppade djur och vad hade det med vårt vintertema att göra egentligen :-))) Jaja, sagt och gjort - sen en sölig promenad hem från Slussen till skolan för att fördröja tiden lite. Efter lunch skulle vi börja tillverka egna museimontrar och barnen blev väldigt engagerade. Över Stjärnan vilade en stark positiv energi med barn som jobbade febrilt med att skapa på olika sätt, så häftigt! Några byggde hus av roliga udda material som salta pinnar och knäckemackor, några gjorde snögubbar av gips (grymt söta) och sen våra museimontrar. Vi hade räknat med att de skulle slabba ihop nåt på en kvart men ack så fel, skapa skapa skapa - kul!!!

Ebba och jag tog bussen från Gullmars ner till Nynäs. En sväng på stan och snabbt köp av jeans till Ebbson, yes!! Sen inhandla mys, missa bussen, ordna skjuts med snäll syster Anna. Sen kramkalas med Melker och Tyra. Många goa kramar!! Dom hade varit på Mora Träsk med mormor. Efter en halvtimme gav min mamma upp eftersom Tyra ville gå hem och Melker vägrade taav sig overallen, de ville inte!! Stackars mormor!

Vi käkade go mat, jag fick en voltaren och en alvedon och värken släppte för en stund, skönt, nu är den dock tillbaka! Melker och Tyra somnade till 20 och jag fick se Let´s dance och Hjälp i lugn och ro! Nu borde jag gå och sova så käken får vila - undrar vad som är fel!!

Petra, ställ frågan direkt till gästbloggaren Patricia. Här är hennes blogg:
http://patricia74.blogg.se
Det är hon som har skrivet inlägget om sina barn, som går upp för dåligt i vikt.

2008-02-03 - 21:15:51








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo