Stallet

Efter lite tjafs hit och dit följde hela gänget med till stallet. Jag skulle gärna följa med oftare men det är ett par barn av den mindre varianten som inte tycker det är lika kul. Eller jo en stund men Ebbas ridpass börjar ju 16 och slutar 17.30 och sen får man lägga till minst en timme i transport... Idag var vi dessutom och köpte nya ridbyxor innan. 479 kr skulle dom kosta, hualigen men men det är bara att betala och vara glad. I kassan säger tjejen 333 kr. Ehhh??? Vi har 30% rabatt på valfri vara just nu. Tack tack. Nu har vi ett barn som rider, tänk sen... Wow, tror vi lägger minst 1000 kr per månad på ridningen (om man slår ut allt på ett år) och då skulle man ju gärna egentligen låta Ebba gå på fler läger. Sen ska man lägga till bilkostnaden. Jaja.

Hur som helst så är Ebbson så duktig, galopperar för fullt och hoppar över hinder. Åter igen skulle man vilja ha den där braiga kameran... Eller hmmm vi har ju en sprillans digital videokamera på jobbet som ingen orkar lära sig, haha!!! Jag ska offra mig!

Nähä ni! Jag ska duscha av mig hästlukten och sussa. Tänk om jag faktiskt kan gå till jobbet imorgon. Känns lite tveksamt, barnen är pigga och far runt med risiga ändå. Melkers prick på hakan är bara röd nu. Hans humör har varit på topp ett tag nu, härligt att slippa allt skrikande. Kanske behövde dessa vilodagar. Snart får vi vila igen - sportlov, sen påsklov, sen förstamajlov, sen sommarlov...

Solong








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo