Tävling

Vill jag ha tävlingsgrejer på min blogg?? Medan jag funderar på det så har jag det, för jag vill ha smultronte, skulle bli en bättre människa om jag fick dricka lite smultronte tror jag, låter så otroligt gott. Tar paus för att put the kettle on, vänta lite...

Ahhh Liptons blue fruits är inte så pjåkigt heller, eller är det för att jag har nybakt kanelbulle till??? Liptons hemsida däremot var så där, segt!

Okej, så här var det! Junitjej har en till tävling och nu ska jag vara med i den genom att berätta om den här på min blogg! Jag fattar inte om jag gör rätt nu egentligen, ska jag skriva mer?? Om Junitjej läser detta, please help me??

image306

Ja varför inte ha detta på min blogg. Ska ju själv surfa in på Coozy och glutta och det är väl ok när det är så fantastiska priser som smultronte...

So long farewell aufwiedersehn goodbye!

Ta en titt på ena storasyrrans blogg, hon har uppdaterat, hurra, fortsätt så! Nej hon heter inte Hildur, hon heter Anna men det var ju ganska upptaget... Nu kan vi utmana resten av systerskaran att blogga. Lotta kom igen nu, med alla fantastiska foton du tar!!!! Emma, hallå!!! Dukningar kanske??? Blev det lyckat förresten??

KUL ATT DU ÄR MED I TÄVLINGEN!!

2008-02-10 - 00:04:42








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo