Ännu en dag

Inget speciellt har hänt denna dag. Vi hade arbetslagsmöte på jobbet, med inbakat APT. Besök av "fel" rektor men det var trevligt. Hennes höjdpunkt var att vi var så nöjda och glada med vår arbetssituation osv och det var kul för oss att höra.

Sen tre korta intensiva lektioner och mentortimme som idag kändes meningsfull och inte bara tjafsig - någon högre makt kände att jag behövde det för att inte ge upp... Stort tack till den högre makten!!

Ebba hem med Nicole. Melker och Tyra glada när jag hämtade, trötta hemma men sova skulle dom inte! Nu ska jag skriva veckobrev och tristare inlägg på bloggen har jag nog inte skrivit MEN jag vet hur jag ska pigga upp det! Ni ska få se en av mina otroligt snygga kollegor, Cathrin, jag lämnar ut hennes mobilnummer också så att alla beundrare kan börja ringa!! (Nej, det är inte hennes naturliga hår bara en extremt fin peruk som vi har roat oss med idag på mötet, humor??? Ja, massor!!! och så lite warp på det)

image275

Jamen just det. Tro det eller ej men Mc Donalds delar nu ut spel med Happy Meal. Ett av spelen "Vem där?" har stått på Ebbas önskelista i fyra jular. NUUU kan det bli verklighet!! Vi måste vara Mc Freaks de närmsta veckorna!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo