En okej pool...

Skulle vara helt okej att befinna sig vid denna pool...

Lördagen är snart slut. Barnen allmänt krassliga. Jag har haft två av mina systrar med barn på  besök, det skulle ha varit kusinträff men efter lite missar hit och dit så blev det inte av. Nästa gång!! Nu blev det kusinträff för våra barn istället. Lite smårörigt men trevligt. Jesper tvättade bilen för att få lugn och ro :-)) För att göra det extra rörigt så åt vi tacos! Men det är verkligen fantastiskt att kunna ha 10 personer sittandes vid bordet ochändå ha en iläggsskiva kvar!!!

Ebba och jag har tittat lite på kaniner. Vi har skjutit fram kaninköpet till sommarlovet eftersom vi ska ha utekaniner. Jag känner så väl igen längtan efter husdjur... Som tur var råkade ju en viss gosekatt vid Nils-Rambo plötsligt hamna hemma hos oss när jag gick på högstadiet, han var världens bästa katt, tänk om jag hade en bild att lägga in här...

Nej slutbloggat för idag!

Rambo!!! Vad hände egentligen med Rambo? Jag trodde han hade nio liv. Kul att höra att ni har det bra i nya hemmet trots allmänt krassliga barn.
Jag älskar att ta del av er vardag, keep it up.

M

2008-01-27 - 21:53:51

Men va kul att du är här och läser!! Nils-Rambo blev gammal, 16-17 år skulle jag tro. DÅ blev han sjuk och fick somna istället för att ta mediciner osv. Jesper var inte allergisk på den tiden men är nu och därför kan vi ej skaffa katt, vet inte om jag skulle våga heller för man vill ju ha en Rambo... Alltså jag ska inte klaga på krassliga barn, lät det så?? har väl knappt vabat en enda dag sen i augusti! Och då är dom ju ändå tre! När kommer du till Sweden då???

2008-01-28 - 00:56:18








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo