Fredag

Idag har jag läst från morgon till kväll. Det händer ju inte så ofta att jag försjunker i en bok men idag har jag gjort det. På jobbet läste jag upp barnens egna berättelser (några läste dock själva). Nästa grupp ville höra slutet av Nelly Rapp-boken. Efter ca 30 minuters högläsning orkade inte mina ögon mer och som en räddande ängel råkade Anders komma in i klassrummet precis då och kunde ta över läsningen, tusen tack. Sen var det lunch och efter det ville tredje gruppen höra slutet på Nelly Rapp och jag fick snällt läsa i ca 50 minuter. På vägen hem från jobbet började jag läsa Rapsbaggarna som jag lånat av Cathrin. När jag kom hem och stormen  lagt sig och barnen var uppslukade av diverse datorspel eller annat så började jag läsa "Den trettonde gästen", en ungdomsbok av Martin Widmark. Den har jag läst ut nu och den var bra, spännande och lite fantasy. Jesper tycker att jag är helt offside idag men jag bara försvunnit i böckernas värld. Jo förresten, en Nicke Nyfiken och Min jättestora pappa hann jag läsa för småfisarna också.

Ebba är riktigt sjuklig med en väldans massa snor. Hon orkade knappt med kalaset, men pallrade sig iväg och kom hem och såg febrig ut. Tyra och Melker snorar och hostar så det blir väl en lugn helg hemma.

Nä nu är det time för duschen. Får se vilket barn som ska sova hos oss i natt. För en gångs skull så sov Tyra utan att hojta igår natt. istället skrek Ebba att hon hade mardrömmar och bara MÅSTE sova hos oss, stora ungen! Jag la mig på soffan.

Gäsp gäsp!

Ett roligt oväntat mail damp ner i inboxen idag, tack! Det ska fikas snart... Och igår fick jag två oväntade samtal, kul!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo