Kändisspaning och mobiltillbehör

Det är ju inte helt ovanligt att jag ser kändisar eftersom jag jobbar på Södermalm men idag var det faktiskt lite roligt dessutom. Bert Karlsson iförd stor gräddig chokladmustasch pratade hysteriskt i mobiltelefonen, som vanligt, inne på Chokladfabriken. Han verkade såld på Chokladfabriken och diskuterade med personalen som skulle maila bilder och grejer till någon som han pratade med i telefonen. Hans röst påminner mig bara om Blixtens manager i filmen Bilar och det gör mig lite full i skratt. Är det han som gör rösten på riktigt eller är det någon som imiterar??

Vad gjorde jag på Chokladfabriken?? Jo vi fikade, några kollegor och diskuterade vilt om skolans bra och dåliga sidor... (Sååå trevligt och förlåt till den läsare som inte fick vara med... Nästa vecka så...)

Sen var det dags för veckans fasa som visade sig bli kul - marknadsundersökning om mobiltelefontillbehör. Jag och en tjej började babbla redan i kapprummet och kom fram till att vi inte fattade vad vi gjorde där eftersom ingen var så speciellt intresserade av mobiltillbehör, båda ansåg att scrapbooken var otroligt svår att göra. Sen insåg vi att alla tyckte det var svårt att göra den och att de inte var så innehållsrika, puhh!! Sen fick vi titta på nya tillbehör från en tillverkare och säga bu eller bä. Har väl blivit övertygad att jag borde ha ett bluetooth headset... Belöningen var 950kr, himla nice! En tjej som kom sist blev övertalig - fick 950 kr i handen och fick åka hem - orättvist :-))

Blev hämtade i Liljeholmen av Jesper, Ebba och två sovande små grisar. Får se hur länge dom sover....

Nu  lite jobb!

Just det - viktminskningen går sådär! +0,2 kg, totalt 1,1 minus. Nya tag denna vecka!

Åh,hade velat se Bert jag!! Han är ju galen!

Vad ska du göra för de där pengarna??? *nyfiken*
950:- känns ju nästan som en förmögenhet...ja, iaf kan man ju få en ny tröja utan puré på...hehe.
Lät iaf liiiite skoj det du utstått för att få the money!

Om du vill ha äkta superbra tips på viktminskning så vet ju att jag sitter inne med en hel del knep....hehe. ;-)

Tjing!!

2008-01-22 - 21:57:55

Men problemet är ju att jag inte fixar dina knep... Ja, pengarna... Jesper kanske kan få äta lunch denna vecka hihihi, Ebba fick månadspeng, vad mer för spännande saker kan jag lägga dem på??? Skulle också vilja klippa håret! Hur blir det, snagg eller toppklippning??

Tjong!

2008-01-22 - 22:13:59








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo