Klockan är 21.44

Ja, klockan är 21.44 och det är knäpptyst i vår lägenhet! Bara det eviga suset från fläkten som hörs (Varför låter det så mycket från vår fläkt??? Kan någon svara på det?!?!). Ebba vänder blad i sin bok då och då, Jesper har lurarna på sig så vi slipper höra hans krigsspel och jag ska jobba, snart, ska bara först. Blev inspirerad av gonattsagan - Alfons. Gonattsagan som nu utökats till tre-fyra. Jag kan knappast säga att jag aldrig läser böcker men nivån på böckerna är kanske lite låg. Ska sträcka mig lite högre och läsa några Nelly Rapp (Martin Widmark - hur hinner den mannen???) som är så otroligt poppis bland barnen - måste ha koll på jobbet!

I övermorgon brakar allt igång igen. Jag ska ju ha gjort ett par saker tills dess, sen sitter jag här och planerar för mina lektioner nästa vecka när jag inser att jag faktiskt befinner mig på annan ort onsdag till fredag, ska ju till London. Innebär ännu mer noggrann planering för det är ju någon annan som ska göra mitt jobb... Skulle ju därmed vilja introdusera nästa bokstav redan på måndag men jag måste ha tag på kaleidoskop tills dess. Bokstaven K. Det är nämligen så att Ebba fick en otroligt häftig målarbok i julklapp "Mandala". Vi glömde den hos mormor och jag sökte då på nätet för att se om vi kunde hitta något liknande. Det visar sig att Mandala liksom är ett namn på en typ av mönster eller så, som i kaleidoskop. Blev lite såld på detta så nu ska skolbarnen plågas. Hmm måste surfa och se om jag kan lägga in en bild här för att förklara. Älskade själv att sitta och göra mönster när jag var liten (och kanske fortfarande) och det är ju precis det det här handlar om. (Jo jag vet att jag redan tjatat om denna målarbok!)

image273

Alltså målarbilderna är ju inte alls lika avancerade såklart! Kollar om jag hittar ett exempel!

image274

Det finns mängder av såna här, från simpla till väldigt komplicerade - gratis att skriva ut från nätet. Så ut och köp nya tuschpennor så är det bara att sätta igång. Köp en ny ä-tangent till mig på samma gång eftersom den jag har är NEJ bra!

Vi har haft en trevlig dag idag. Jag och Tyris var dom enda som tog oss ut i pulkabacken. Vi föräldrar hade planer på att gå ut i natt och spola backen med vatten så att barnen kunde få bättre fart i morgon hehehe, nää nu var vi dumma. Otroligt roligt när man kommer ut i backen med vår antika snowracer, en sån där blå som alla hade i slutet av 70-talet och på 80-talet, och inser att två av Tyras dagiskompisar har exakt likadana, med föräldrarnas namn skrivet med spritpenna under sitsen och halvtrasig broms. Kul tyckte vi vuxna, barnen kanske tycker det är pinsamt när dom jämför med plastvrålåken i backen. Jaja.

Ebba har i vanlig ordning lajjat med Nicole. Vi andra tog en tur till Media markt och lämnade in dammsugaren eftersom sladden inte går att vira in längre, väldigt irriterande. Vi blev erbjudna lånedammsugare men tackade nej eftersom vår gamla står i källaren. Det gjorde den också men utan förlängningsrör och munstycke så nu får vi dammsuga fem kvadratcentimetrar i taget krypandes på knä tills dammsugaren är tillbaka eller utbytt, åhh va synd att jag är bortrest några av dom dagarna.

I sann avsockringsanda så firar vi lördagkvällen med morot och dip. Eller jag har enbart en kopp te och morot. Smarrigt värre men helt ok för det var trots allt goda morötter i denna påse!

Hmmm vad var det jag skulle göra vid datorn egentligen??? Jobba!! Solong! Jo förresten, vi hyrde barnfilmen Happy feet igår och den var faktiskt lite kul. Jag är den enda här hemma som sett hela familjen :-)) eller jag menar filmen såklart :-)))









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo