London - BETT, ICT, I osv

En intensiv Londonresa är över, snyft! Vi har haft väldigt kul!! Vi var fyra lärare från olika arbetslag på skolan och en av våra skolledare.

Resan fick en rivstart. Telefonen var ställd på 3.30. Jag vaknade dock 4.03 och for upp och stängde av telefonalarmet, trodde jag. Världens snabbaste ihoprafsande av de sista prylarna, spola av mig, på med kläderna. 4.15 ringer mobilen. -Jag har försovit mig hojtar jag. -Vi är här för tidigt hojtar dom, vi försökte ringa dig från stan men du svarade inte. Det var ju alltså dom som hade ringt mig vid 4.03 - tack och lov. Hur som helst så var jag i tid eftersom vi från början bestämt 4.30. Jaja mycket prat om ingenting.

Resan till Nyköping gick bra, fika på flygplatsen, flygresan gick bra, tågresan in till staden gick bra. Lämna bagaget, M och jag hamnade högst upp. Vi tetstade hissen men klev ur när den studsade till rejält. Kånka släpa. Rummet såg väldigt typiskt ut för ett billigt Londonhotel, duschen hade garderobsdörr typ. Resten av gänget fick rum i källaren. Vad var det för fel på våning 1-3??? Knappast fullbokade i alla fall!!

Sen hade vi tänkt oss lite promenerande på staden men det blev lunch på momangen på en trevlig pub, därefter språngmarch till Apple. Kom lite sent, blev infösta på en buss och i sista stund utfösta ur bussen - det var fel buss. In i nästa och iväg till ett slags learning center där de undervisade barn och vuxna i datorhantering, eller mest Mac-hantering... Fick prova på programmen Comic Life och Garage band, kul!! Vi hade förväntat oss ett skolbesök men men.

Tillbaks till stan, käka middag på en restaurant. Vi var fruktansvärt flamsiga. Kyparen sa -Here is som butter for your rice. Jag hör -Here is som butter for your eyes. Efter det var vi fåniga hela tiden, lite trötta om man säger så. Inte blev det bättre när någon frågar vad ICT står för (information communication technology) och en annan av oss svarar iste. Humor på så otroligt låg nivå men väldigt kul precis då!!!

På natten sov vi otroligt bra!

Nästa morgon var det som tur var lite sovmorgon. Trots detta så var det vsårt att hinna i tid, vi skulle gå en visning av mässan kl 10 men det var hysteriskt långa köer så vi missade den. I efterhand kan man konstatera att det var lika bra. Vi spenderade hela dagen på mässan med paus i mitten för en väldigt god lunch på en pub i närheten. På mässan fanns det miljoner saker att titta på och den stora erfarenheten är att vi är så enormt efter i Sverige. verkligen en sporre att sätta igång! Vi köpte ett väldigt bra program för språkinlärning som gick att använda på alla språk eftersom man själv skirver in instruktioner osv, enkelt förklarat :-) Mycket tankar fick vi med oss därifrån.

En smula shopping på vägen till middagen med lite andra svenskar. Varsin bok till Ebba och Melker. Middag på en annan trevlig pub.

Sov jättedåligt!

Sista dagen var det upp supertidigt. Låsa in bagaget på stationen. Äta frukost ocg sen verkligen springa till en buss för att åka på skolbesök. Skolan låg låååångt borta. Vi blev guidade av elever och det var kul att få se deras miljö med danssal, dramasal, datasalar, musiksalar, bildsalar osv osv. Vi som skulle med flyg hem fick ta tåget tillbaka till London. Lunch på en pub. Tåg till Stanstead. Byngla lite med packningen för att bli godkända genom säkerhetskontrollen. Sen hade vi fem minuter på oss att shoppa taxfree. Fick tag på en bok till Tyris också, puuhhh!! Flyget hem gick bra, buss från Skavsta, t-bana till Liljeholmen och sen taxi!

Var gärna med i min tävling. Har ett riktigt grymt pris värt ca 700:-

:)

www.mariavuitton.blogg.se

2008-01-13 - 00:29:19








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo