Trött

Usch, idag är jag trött, riktigt trött, sådär så att jag somnar hela tiden mitt i vilken aktivitet som helst. Kunde ha somnat mitt bland skolbarnen, sov garanterat på bussen till dagis (tack Christina som ringde och väckte mig precis där jag skulle av), somnade sittandes på pallen när jag nattade Tyra och Melker, nickar till nu när jag surfar. Som tur var har jag haft fullt upp och har inte suttit ner förrän nu kl 21. Jo jag käkade middag i ca tio minuter. Och jo jag satt ju på pallen och nattade.

Blev så glad på dagis idag för det börjar likna Reggio Emilia mer o mer. En nyanställd pedagog är föredetta ateljerista, eller på svenska kallades det nåt tråkigare men hon har då haft ansvar för en atelje dit barn har kommit för att skapa med olika material. Nu har dom bestämt tema för terminen och det blev fjärilar. Uppstarten blir ett besök på Fjärilshuset!!! Såååå kul!! Och vilken tur att Tyra fick byta avdelning, här händer det saker.

Sen har jag suttit och surfat runt på mina favvobloggar och bara häpnar över att folk har tid. Ändra layout, piffa bilder i photoshop, fixa och trixa, leta vidoes på youtube osv.

Sen har jag stora planer (aj, slå mig inte nu Chatarina) att fixa en blogg till jobbet som dokumentation. Fiffigt att slänga ut bilderna på en blogg så att föräldrar lätt kan se och ärligt talat, hur svårt är det? Och ja, jag tar det på mitt ansvar. Veckobrev, tankar, kommentarer och så bilder, länkar - det blir ju strålande bra eller kul eller så,, jodå jag lovar! (Detta stycke är för att motivera mig att övertala mitt arbetslag i morgon bitti.) Ska hitta någon bloggvariant somär lite låst förövriga världen, ehhh??? Help me bitte!

Okidoki, Jesper is back from innebandy så jag ska vara trevlig en stund. Har dessutom pratat med Madde på Gotland - very nice. Galna människan undervisar åk 8 i spanska och engelska - ALDRIG att jag skulle det!!!

So long!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo