Vad jag tror om imorgon...

Ingen går upp i tid, de vuxna här hemma masar sig upp. Försöker febrilt väcka tre barn som garanterat protesterar med skrik och bråk. Ingen vill ha frukost. Ingen vill ha overallen till dagis. Ebba ligger och klär på sig i slowmotion under täcker i soffan. Har vi tur kanske hon stampar och skriker lite över orättvisorna här i livet.

Jag kommer garanterat för sent till jobbet. Kommer att ringa dagis för att höra hur det gick med de gråtande barnen. Jag kommer oförberedd till jobbet eftersom det vi skulle ha läst blev kvar i skolan, jag visste inte ens om att jag hade fått en uppgift över lovet.

Jag blir tvungen att gå för tidigt från jobbet eftersom vi plötsligt hade förlängd arbetstid.

Sen så hoppas jag att kvällen avslutas med att jag bloggar och skriver att inget av det jag skrivit har inträffat.

Tjoho!!

//Petra med lite reseångest tror jag. Ebba undrade lite snyggt om jag skulle flyga. Ja, sa jag. Usch det är läskigt säger hon. Nu tycker ju inte jag att själva flygandet är läskigt men det var ju inte kul att hon ska oroa sig över det. Och jag ska vara borta tre dagar, inte tre veckor!

Det är då du har nytta av att vara som jag; du går punktligt upp när klockan ringer - för du vet att du måste, du har lagt fram barnakläder kvällen innan så du slipper det tjafset på morgonen (ja, de kan hinna ångra sej, jag vet), du väcker barnen i tid så de hinner vakna i lugn och ro och vill äta frukost så de blir pigga och glada lagom till overallen ska dras på. Du har själv noga förberett allt du måste hinna på morgonen och såklart varit uppe en stund innan barnen, för att vinna tid.

Allt går som en dans och morgonen flyter och jag LOVAR att man är gladare och har roligare så än att vakna i kaos med truliga, trötta barn och det blir bråk och stök ;-))))
Ordning och reda är A och O i livet ...HAHAHA!!!

2008-01-07 - 11:29:14

Dom där orden "ordning & reda" måste ha passerat obemärkt förbi under skolåren för bloggens författare för jag har då aldrig märkt att hon vet vad dom betyder...

Fast just på mornarna är ju inte jag världens piggaste heller och att förbereda sig kvällen innan är fegt.

2008-01-08 - 16:17:24








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo