Bibblan idag

Stora händelsen idag var bibblan. Stadsbibblan på Sveavägen. Jag skulle kunna tänka mig att jobba på deras barnavdelning faktiskt! (Däremot avskyr jag barnavdelning på Kulturhuset som förvandlats till lekland från att ha varit en suverän barnbibbla - blä!!! Det är alltså kö för att få komma in och leka, inte en jäkla unge där som är intresserad av att låna böcker, inte föräldrarna heller för den delen... Och bibliotikarierna lider, jag lovar, jag har frågat!!)

Hur som helst så är Stadsbibblan himla bra och idag bllev dom av med 30 böcker som fick följa med oss hem. När vi gick ut pep det om oss men bibliotikarien sa att det var okej att gå, jag slapp packa upp alla böcker igen och kolla vilken som inte var lånad (=avlarmad) hon sa att hon litade på att jag lämnade tillbaka alla! Det avr ju snällt!!

Efter  bibblan blev det ett lååångt besök i Obseravtorieparken. Ebba läste och de små härjade! Myspysdag.

Igår hände någonting stort här hemma!!! Melkermannen fick plötsligt för sig att det kanske ändå var dags att skippa blöjan och prova kalsippern istället. Iklädd coola Blixtenkalsonger sprang han sen till toan var tredje minut och faktiskt så kom det till slut kiss i toaletten. Tokstolt unge ville ringa och berätta för pappa! Sen hände det en och annan olycka men han gav inte upp så idag har kalsongerna varit på igen! Heja Melker!!! Han lät även tandis räkna tänderna igår och Tyra med! Magic!!

Nej nu sluta för idag!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo