3 och 4-årskontroll

Vi har varit på BVC i 1,5 timme idag! Både Melker och Tyra var kallade till årskoll.

Nu har vi konstaterat att Melker är 105,5 cm lång, vänsterhänt, hör väldigt bra, kan gå balansgång, kan rita gubbar, kan berätta vad olika bilder föreställer, kan trä pärlor på ett skosnöre, kan färgerna, ser perfekt, kan prepositionerna, bra ordförråd. Kan ni förstå att han faktiskt tog på sig hörlurarna och flyttade klossar när det pep??? Jag var i chock!! BVC-tanten frågade om han var duktig på att sjunga för han hörde tonerna väldigt bra tydligen.

Tyra är 98 cm lång, kan säga treordsmeningar, kan berätta vad olika bilder föreställer, kan rita en gubbe (fast man bara behövde kunna kluddra), är lika stor som en normal fyraåring och var fysiskt minst som en fyraåring och med pratet samma sak. Som vi alltid sagt - hon tror att hon är jämgammal med Melker och beter sig så :-) bara sju gånger vildare...

Innan BVC var vi i stan och bytte paket från moster Lotta. Två hoppbollar byttes mot docka och nytt tåg till tågbanan - tack Lotta! (Jättetack för Ebbas bok som gav henne en liten utmaning, den har räckt ända till idag även om hon hunnit läsa ett gäng andra böcker under tiden men den här krävde lite mer av henne! Vädligt bra!! Varghonans klan heter den...)

Sen var det dags att åka till ABC som Melker och Tyra hävdade att jag hade sagt på morgonen...

Efter ABC/BVC handlade vi och gick hem. På vägen var vi tvugna att titta på när fyra killar försökte få upp sin fotboll ur dammen. Dom kastade sten mot den för att få den att åka åt ett håll. Då hörs en röst från en balkong en bit  bort -Nu ringer jag polisen, vet hut, sluta med dom där dumheterna, jag ringer polisen, förstår ni det osv osv... Killarna förstod absolut ingenting så jag förklarade att tanten antagligen trodde att dom kastade sten på fåglarna, lilla tanten! Jag undrar vilken prioritering det hade fått hos polisen?!?!? Bollen kom upp och vi fick prata med trevliga grannar medan vi väntade på detta.

På kvällen var det tacos. Ebba och jag fotbadade, mina hälar är vidriga... Sen kom jag på att jag ska ju ha kladdis med mig imorrn så jag har bakat också. Nu jobba lite faktiskt, fast det är sommarlov, många idéer i skallen just nu och det gäller väl att smida medan järnet är  varmt eller va fanken det är man brukar säga. Eller så är det nu jag jobbar in alla timmar jag går för tidigt under terminen, typ!

Ebbas kollo i Aspuddsparken är slut, snyft! Det har verkligen varit bra och hon verkar ha äälskat varje sekund av det! Mera nästa sommar!!! Hon blir snabbt tröstad dock för på måndag är det ridläger!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo