Denna dagen - ett äventyr

Jämfört med när man själv var liten så måste det ändå hända en himla massa mer grejer hela tiden nu än då? Eller? I helgen har det funnits massor att göra runt om i stan om man bara läser lite på hemsidor, tidningar mm. Idag har vi nöjt oss med att bara vara här i knutarna men det räckte ju så bra!

Tyra kunde vänt ända till 9.30 innan hon sprang in till Leo. Dom var inne ett tag och var busungar för att citera Leo. Sen tog jag med Tyra och Leo ut i skitvädret. Vi gick en vända runt huset och plockade blommor:

image410

Sen tog jag med dem upp till Konsum. Låter ju inte som en hit för två snart 3-åringar men där bedrar man sig. På långt håll hörde vi trummor. Vi närmade oss affären då vi fick se detta... Spännande!

image411

Nu såg vi också vad trummandet kom ifrån! Det är ju så coolt med säckpipa, Tyra och Leo var tagna och satt och lyssnade länge i vagnen.

image412

Sen red båda två på varsin ponny. Tyra klarade sig själv och jag gick med Leo eftersom det var hans första ridtur. Inga bilder.

Sen var det korv i bröd och sen karusell - lääänge! När vi nästan frös ihjäl, var 9 böcker rikare (loppis) så vände vi hem.

Efter mycket om och men åkte Ebbson iväg på ridningen. Vi här hemma bakade de utlovade muffinsarna. Jag vägrar se skitvädret och låtsas att det är sommar - grillade idag igen - grillspett. När Jesper och Ebba återvände från ridningen käkade vi. Tänk att det gör sådan skillnad att grilla, allt blir så extremt mycket godare då!

Jesper åkte iväg för att lämna tillbaks vår racerbil som Tyra kallade den - hyrbilen vi haft under dagen. Tyra och Melker ville så gärna prova att åka i den så det blev en tur från garaget fram till vår port!

image413

Sen hade jag i rättvisans namn lovat Ebba att baka eftersom hon missade det när hon var på ridningen och för första gången lyckade jag med sk kärleksmums eller vad dom nu heter. Fantastiskt goda är dom!!

image414

Nu var klockan så där extremt mycket. I morgon har jag studiebesök i mitt klassrum hela dagen. Sen ska jag ila direkt iväg till Ebbas utvecklingssamtal. Nu är det natti natti!

gott med kärleksmums:D

2008-05-19 - 00:55:47

Undra ALDRIG varför du är trött! *s* Jag blir trött bara av att läsa om alla era aktiviteter.

2008-05-20 - 21:18:16








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo