Ditten och datten

Nu är det verkligen slutet av vårterminen och alldeles för många saker som ska innas med på kort tid! I skolan är det göraklartfeber blandat med olympiad, fortbildning, planeringssamtal och utvecklingssamtal. Hemma är det planeringsdagar på dagis, olympiad, parkstafett, utvecklingssamtal, dagisavslutning, klassfest, födelsedagar mm.

Mycket grill är det också. I torsdags med grannar, igår var det tacos istället och sen kom andra grannen över och babblade (våra sambos var på fest) och idag var det grill. Jesper föräldrar kom på middag när dom återlämnade barnen som varit hos dem under dagen medan vi shoppat presenter till Vidar, Ebba och Tyra. I morrn blir det grilllunch hos Vidar som fyller ett år!

Ebba och jag hade stora planer på att kolla på melodifestivalen tillsammans - det gick sådär... Jesper var snäll och dokumenterade det hela med denna vackra bild...

image415

Detta säger allt om hur bra låtarna var!

Nu ska jag gå och sova!

På onsdag em åker jag och några kollegor till Vimmerby på utbildning - ska bli so nice!! Även om jag inte riktigt har tid känner jag!

natti natti








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo