Trevlig söndag

Jag vaknade i morse på vår extramadrass i vardagsrummet. Den hade Tyra passande nog släpat ut igår kväll för att göra kullerbyttor. För tillfället vaknar hon till vare natt och vill sova i soffan eller så och så var det även denna natt och jag hade somnat på madrassen. Bredvid mig på golvet låg Tyra som hasat ner från soffan under natten och landat på sitt täcke och bara sovit vidare!

Vid 12 var vi bjudna på ettårskalas med grillad lunch, gott, god tårta efteråt. Ebba fick sin dos av katt också. Trevligt att träffas! Sen var det tänkt att Ebba och Jesper skulle ha åkt till stallet och jag hem med småttingarna men dom ville absolut åka med till stallet så det gjorde vi. Det förtsa vi såg var det senaste fölet, ca 10 dagar gammalt. Så otroligt söt! Ebba var duktig och det är alltid kul att få se henne rida. Melker och jag snackade med Rolf som äger gården, jag fick läsa mig massa om olika sädesslag, bekämpningsmedel, sådd osv - intressant faktiskt! Dessutom fick jag med mig fyra påsar med havre, raps, vete och korn att odla hemma eller på jobbet. Givetvis har vi planterat det!

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Jesper såg ballongerna uppe idag när han var ute en sväng och handlade, det är väl ett riktigt sommartecken!!!

image416








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo