Ditten och datten

Idag är en hemsk dag. Det är Halloween men det är inte därför. En dag när jag var hemma och vabade så ringde en tjej och frågade om jag och några till ville komma på en görommig-grej. Så idag är det dags, jag och mina tre systrar ska bli piffade och se till det hemska - fotade... My god! Låter ju lite skumt kan man tycka, tyckte jag men domär seriösa och det här är reklam för dom, vi får allt gratis och så förvntas vi tycka att det är skitkul och snacka om det. Vi får väl se. Just nu har jag svår ångest bara över detta.

Sen firar jag och Jesper 17 år idag! Kära nån, det var ett tag sen man var på Mysingen i Nynäshamn om man säger så, hihihihi!

Sedan jag skrev sist har jag varit på en hel del fortbildning som faktiskt varit riktigt bra och gett nya tankar. Fredrik Härén kan man se på youtube men det var bättre att höra en hel föreläsning.

Jörgen Oom var på Skolforum och pratade för alla lärare i Stockholm Stad. Jäkligt bra oh roligt! PeakMotivaation heter hans företag oh hemsida.

Sen var det Erica som har bloggen Klurigt, lurigt och roligt i skolan. Nu vill jag jobba som hon gör med datorerna. Så om någon har ett gäng datorer över så ge dom till mig!!!

Nä  nu måste jag börja stryka. Några bilder bara!


Melker oh Tyra



Vår gulliga granne Itzi


Halloween på Tyras sätt, pimpad Eldfluga...

Nu till det där läskiga!!!

Åh, det ska bli jättekul att se dom fotona. Jag har sett andra bloggare som gjort samma sak. Tror att stället hette Zing, är det samma?

2008-10-31 - 13:33:43

Vilka små jätte söta lövkransar!

Hoppas att du har haft en mysig kväll!

Kramis

2008-11-01 - 01:57:30
may

Hi hi, ha ha! Vad KUL! Jag har för mig att du tycker ungefär lika mycket om att vara med på foto som jag...Men jag känner flera som har gjort det här och de blir faktiskt väldigt nöjda med fotona! Så vi får väl se dem här sedan;) Och Mysingen ja. Inte igår. Vilka minnen!

2008-11-06 - 21:52:12








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo