Tvungen att tacka nej till barnledigt...

Är det inte helt galet att barnen är så uppagna så att vi inte kan tacka ja till mina rara mors erbjudande att ta hem våra barn till sig nästa helg... Suck! Ebba har innebandymatch, ridning och så vill hon gå på kaninhoppningskurs. Tyra och Melker ska på kalas. Det blir tredje helgen i rad med kalas. Jag ska inte klaga för det är ju trevligt att barnen blir bjudna på kalas men helgerna blir väldigt upphackade...

Efter denna dag så vill  jag inget hellre än att vara ledig från barnen, speciellt dom små då. Jag har skurat kisspölar två gånger, sen en flaska vatten som Tyra ville hälla ut på golvet. Sen har jag dammsugit upp playdohlera 14 gånger från mattan under köksbordet. Och så håller det på HELA tiden och jag skulle mer än gärna slippa det för ett par dagar!

Helgen efter vet vi inte om några kalas, ingen innebandymatch heller för Ebbas del så kanske kanske om inte mor och far åker på sistaminuten. Den som lever får se! Nu ska jag föröska få ut Tyra ur duschen, hon leker att schampoflaskorna är en familj och ligger på golvet i duschen och leker så det står härliga till - fantastin är det INGET fel på men förmågan att lyda sina föräldrar är det något totalhaveri på.

Så det är så det är att få barn... :-)

Hoppas att dom susar så sött i sina sängar nu så att du kan få lite andrum och göra något för dig själv :-)

Kramis

2008-09-14 - 20:51:54








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo