Onsdag

Har varit på jobbet idag och spenderat tiden på en klappstol i aulan. Inte snällt att förlägga sex timmars arbetstid i aulan... Föreläning om passionpedagogik av två personer från Fryshusets gymnasium. Verkar vara en bra skola! Arbetssättet tycker vi nog att vi har en hel del av redan.

Schema är klart tack vare att jag satt med i schemagruppen och fick lite tanketid då, skönt! I morgon får jag tid för egen planering/förberedelse och på fredag får äntligen arbetslaget tid!! Hurra!

Har surfat runt på lekton.se under kvällen och det gäller mest att begränsa sig känner jag, finns många goda idéer. Är i valet och kvalet kring mitt Sverigetema. VIlken bok ska jag använda, Pojken och Tigern som är lite äldre men som jag köpt som interaktivt läromedel eller Kompassresan som är en otroligt bra bok, mer modern, lite mystisk och så. Eller kan man använda sig av båda. Till saken hör att författaren till Pojken och Tigern är farfar i klassen och det kan ju vara kul att ta till vara.

Barnen har haft som läxa att skicka vykort från en plats i Sverige och än så länge har jag fått ca 30-35 stycken, superkul och verkligen från hela lander!

Nu ska jag susselura!

Melker och Tyra har upptäckt rimmets värld och följande ramsa skapades vid sänggång...
ja jag vet
det var en get
som sket
och spelade trumpet
när han åkte rymdraket
till en annan planet

plus ett antal andra versioner, såklart...

Hmm tänkte lägga in en bild här lite snabbt men jag använder ju fel dator...

Aaahhh en äcklig grej har vi i en plastburk här hemma, vi har fått för oss att det är en kackerlacka men vi vet inte. Den kröp in genom altandörren, stenhård, svart ca 2 cm, 6 ben, iiiiiisssssccchhhhhh, egentligen är det nog bara en skalbagge men det är svårt att släppa tanken på kackerlacka.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo