Blandat

Hmmm idag gick min mobil sönder totalt. vad jag gjorde?? Skulle föra över bilder till Ebbas dator, den bara låste sig och DOG och är död sen dess. Snyft! Får försöka ragga upp en lånemobil hos någon. Om 10 månader får jag köpa ny... Vi har ju en till likadan här hemma men Jespers nya mobil är också kaputt och måste lämnas in för att fixas. Trist. Jaja det ordnar sig!

Imorgon är dte jippodag på jobbet. Bland annat ska jag göra en sån där äcklig lek när man ska stoppa handen i äckliga saker och säga vad det är.
Vi har ju haft tema kroppen så följande saker kommer det bli:
ett kokt blomkålshuvud ska föreställa en hjärna
stenar ska föreställa tänder
havregrynsgröt ska föreställa magsäcksinnehåll
tapetklister ska vara snor
gelekulor ska föreställa ögonglober (har köpt på hands on science, skitslemmiga)
tagliatelle ska vara tarmar

Just nu stinker det kokt blomkål här hemma... URK!!

Vårt dagis gör mig lite knasig just nu med väldigt dålig information till oss föräldrar. En personal är sjukskriven och två nya är anställda men ingen information hem... Ingen information om vad som hänt under dagen heller om man inte verkligen går på någon och frågar. Som det är idag så skulle jag kunna tänka mig att byta efter sommaren men jag vet inte om det är värt det. Melker har ett år kvar och jag längtar verkligen tills dagistiden är över!

Här hemma är Ebba skruttig. Hon är duktig och fixar att vara hemma själv. Melker vill så gärna vara hemma och hittar på nya åkommor varje morgon i hopp om att få vara hemma och softa. Tyra är som vanligt vild och glad!

Nu ska jag jobba en stund igen innan det är sovdags!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo