Citat

Fick lära mig ett klokt Montessoricitat idag. Jesper jag vet att jag kommer få äta upp det här, jag curlar för mycket, jag vet!!!

All onödig hjälp är ett hinder i ett barns utveckling...


Nu vet jag inte om det just är ett montessoricitat men enligt montessoriläraren som sa det så är det ett av deras tankesätt, typ.

Nääääj! Inte Montessori för faen.....gillar inte Montessori jag, efter studiebsök och redovisningar har jag fått lite avsmak för den pedagogiken. Men citatet lät ju vettigt :-)

Fast just i dag lärde jag mig att man ska undvika prata om utveckling i samband med barn....hehe. Ja, eller nåt. Föreläsningen idag gjorde verkligen skäl för folk som tycker lärarprogrammet är flum flum.....:-)

2009-02-12 - 22:00:58

Ehhh märkligt att inte prata om utveckling i samband med barn. Alla måste ju skriva IUP till alla barn, individuell utvecklingsplan... Montessori skiljer sig nog väldigt mycket åt från ställe till ställe. På vår skola har vi en avdelning med montessori och resten är "vanliga". Vår nya och våra två gamla montessorilärare är alla otroliga pedagoger med väldigt många kloka tankar och idéer! Och citatet var bra! Ja du lärarhögskolan är lärarhögskolan många gånger...

2009-02-13 - 00:06:53

vilket bra citat, det ska jag köra med stenhårt till Wilma o Morris när de inte orkar göra saker själva.... hehe

2009-02-16 - 12:22:46

hmm gäller den kommentaren även män? de torde ju hindra deras utveckling oxå om man curlar dem?

Ska prova nästa gång ngn kollega frågar om hjälp

2009-02-16 - 12:24:19








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo