Sjuk Tyra

Dagen började i samma anda som gårdagen. Jesper skulle vara hemma med barnen så jag skulle snabbt smita iväg när jag inser att min jacka hänger kvar hos grannarna sen vi var utlåsta igår. Jag skickar ett sms för att se om dom är vakna men inget svar. Jag går ut på utsidan och kollar om dom har tänt - nej. Jag knackar hårt på dörren många gånger, vill inte plinga för då börjar hunden skälla och väcker lilla sonen. Till slut får jag låsa upp med deras extranyckel som vi förvarar hos oss. Kände mig som en inbrottstjuv. Deras vakthund blev jätteglad och viftade på svansen och ville följa med mig på promenad...

På jobbet avslutade vi den vänliga veckan med att avslöja hemliga kompisar, dela ut medaljer och läsa sagor osv. Sen fick jag ila hem och byta av Jesper som skulle åka till jobbet. När Ebba och Nickan kom hem fick dom vara barnvakter till Tyra och Melker så att jag kunde handla mat. När jag kom hem la jag mej på soffan ett tag och somnade. Tyra sov också och Melker satt nog vid en dator. Sen var jag superseg men fick ta tag i maten.

Sen på kvällen var det Let´s dance och jag vill ju så gärna att Carl-Jan ska åka ut, det är så jobbigt att se honom "dansa". För en gångs skull fick jag verkligens se dansarna, Tyra hade hög feber och låg still i soffan. Annars brukar hon äga ytan framför teven och ha egen show.

Nu vill jag sova!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo