Första arbetsdagen avklarad!

Jodå vi kom upp i morse! Märkligast av allt var att Ebba självmant studsar upp 7.20, klär på sig och börjar leka med Vilma (kaninen). Hon var ju ledig idag från skolan och kunde ha tagit en sista sovmorgon! Jaja, vi klagar inte. Tyra studsade upp, glad som vanligt och Melker låg och drog sig länge men kom till slut upp på glatt humör! Jiiihaaa som Tyra brukar säga!

På jobbet var det segt med mycket info från skolledningen. Sen har vi suttit i arbetslaget vilket alltid är trevligt, bibbel babbel bibbel babbel om allt och lite till - ett helt jullov ifrån varandra skulle ju avhandlas hahahahaha! I morrn kommer barnen och stör oss i det så det var tur att vi fick hålla på länge idag!

Funderar allvarligt på att ha dinosaurietema på svenskan denna termin. Hmmm hur ska det börja? Hemliga ledtrådar, flera ägg eller vad! Enklare att jobba när man har ett tema att hålla sig till... Men vad kan jag om dinosar??? Nada, bara att börja söka - lektion.se är en guldgruva när man är lärare!

Nu ska jag gå och duscha och sen sova. Nu är uppesittarnätterna över för ett tag! Har hämtat min fina almanacka på posten idag, nu ska vi få koll på allt hahahaha.



Bilden har jag lånat från klevelandord.com som har gjort den. Jag beställde den från juniform.se. Jag fick nys om den på en blogg som är väl värd att besöka Sara vill fara. Nu får jag se till att använda min bästa frökenstil så att det ser prydligt ut i almanackan också.

Sen ett megabrontotack återigen till min mamma som hämtat barn, städat, lagat mat och hållt Ebba sällskap idag (och härjat med bråkiga barn...), tack tack tack och lite till!
Bea

Jag kan tyvärr inte säga vad dinosaurieäggen heter eller något eftersom de var helt anonyma från leksaksbutiken. De stod ouppackade bakom disken i en omärkt kartong och anvisningarna fick jag muntligt från ägaren utifrån det lilla han hade hört.



Jag tror att det skulle vara ett supertema att ha sådana ägg och sedan, under tiden de kläcks, studera dinosaurier och fantisera om de blir köttätare eller växtätare, vilken färg de kan anta och vilken form. :-) Alla kan teckna sin egen föreställning och sedan jämföra med det verkliga resultatet. Hoppas verkligen att du finner det du söker. Om du vill höra med butiksägaren om närmare detaljer kan du ringa 0221-714 20



Hoppas jag kunde hjälpa dig något i alla fall...priset vet jag i alla fall låg på 44 kronor...BILLIGT för en sådan upplevelse.



Mvh Bea

2009-01-11 - 00:48:08

Vilken kul idé ! Hittade dinosaurieäggen i en liten leksaksbutik som heter "Lilla Rummet" och som finns här i Uppsala. Hoppas att du hittar på några och att temat blir toppen !

2009-01-11 - 21:25:46








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo