Är det redan vårhysteri...

Usch vilken vecka det här blev/är! I onsdags när jag skulle skriva IUP så att pennan glödde (omdömen i svenska för mina 54 elever) så blev jag magsjuk, torsdagen var jag fortfarande för trött. Fredagen skrev jag några, lördagen satt jag till 1.30 och sen på söndagen skulle jag börja direkt när småbarnen hade somnat. Då deppar Ebba ihop och det går två timmar till pepp-prat. Och det vill jag ju inte strunta i precis så när klockan var 23.30 så hade jag mina 17 IUP kvar att göra. Orkade 11 och resten slängde jag mig över på första lektionen i morse. PUH! Nu är allt klart, kopierat, hemskickat till föräldrar, samtalstider är uppsatta.

När skoldagen var slut skulle jag direkt till Medioteket i Liljeholmen för en kurs "Att skriva sig till läsning". Jesper och barnen kom och hämtade mig och det blev donalds. Hem, få barnen i badet och i säng. DÅ kommer jag på att jag ska ha fika med mig imorrn så nu har jag bakat och rensat köket så att stackars mamma slipper imorgon.

Imorrn är det konferens till 17. Dagis har föräldramöte 18.30-20.
Onsdag skulle vi jobba sent till 17 men jag kanske kan komma iväg så att jag kan hämta barnen??? Jesper har innebandy.
Torsdag är det snabbt hem, fixa middag, Jesper hämta Ebba på djurklubb och sen har hon musikcafe på skolan som hela familjen ska titta på.

Sen är det fredag!! halleluja. barnbidrag också! Jiihaa! Så här röriga veckor brukar börja i maj månad. Sen nästa vecka börjar mina utveckingssamtal.

För andra gången på kort tid så pratar föreläsare om Karin Fasts avhandling som förmedlar att vi pedagoger inte utnyttjar/uppmuntrar barnens erfarenheter och kunskaper som dom bär med sig hemifrån eller från populärkulturen. Vi borde plocka upp pokemon i undervisningen om det är det dom är bäst på osv. Nu har jag inte läst avhandlingen så jag kan ha förstått helt fel. I alla fall så kände jag mig usel som inte hade haft melodifestivallektion idag för det var DET dom ville prata om och varför inte??? Hade ju varit jättekul och skönt med en paus från dinosaurierna... My god det är mycket dinosar just nu! A never ending story. Detta är mitt problem, nu har jag tusen andra idéer jag vill göra men jag är totally stuck in dinoworld... (Chatarina, får jag bli englishteacher, du ser vad bra jag kan...) MEN man ska låte barnen få tid till att göra vackra bilder, det fick jag också lära mig på kursen, tack tack tack, för just nu är det väldigt mycket rita på min svenska. Men det blir så fint!

På hemmafronten är jag fortfarande världens bästaste mamma. Mamma är bäst ingen protest är en slogan som ekar här. Melker är extremt mycket mammagris och vill helst mysa hela tiden. Ebba hade haft en bra dag i skolan idag, skönt.

Nu ska jag luska på lektion.se efter något melodifestivalaktigt att göra med kidsen. Solong farewell!

Hmmm...näe...nu fick jag extremt dåligt samvete som ville lämpa över våra två troll på er i påsk...ni har ju fullt upp så det räcker och blir över...minst!!!!!

Vad är det med Ebba skrutt?? Är det pre-tonårsproblematik som kommer smygande??

2009-03-17 - 21:21:28








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo