Så det kan gå

Vi hade ju en kanin, Vilma. Häromdagen köpte vi en till, i onsdags, för att Vilma ska få sällskap. I fredags upptäckte Ebba att den nya kaninens framtänder var av resp sned. SUCK! DÅ kommer buden från olika håll, avliva den, kräver veterinärvård varje månad resten av livet, går att åtgärda, det växer ut nya friska. Jag citerar Di Leva -Vem ska man tro på??? Well well kaninen fick göra återbesök hos djuraffären och den duktiga tjejen där konstaterade att det bästa var att dra ut tänderna för de var lösa så det gjorde hon. Nu återstår att se hur de nya kommer att växa... Trix som nu heter Twix kan i alla fall äta. Sen gjorde vi nåt ännu galnare. Vi safeade och köpte en till kanin, Twix syster, nu kallad Bounty. Då har iv iallafall två kaniner som trivs ihop om det inte fungerar med Vilma... Nu behöver vi en större bur till de två... My god! Vilket projekt!

Japp summan av kardemumman är att vi nu har tre kaniner plötsligt!

Ikväll när jag står och stoppar tvätt i tvättmaskinen vid 22.30 för att Ebbas lagoverall är skitig så undrar jag hur mina föräldrar gjorde när vi var små! Jag som barn upplevde aldrig denna stress och tusen miljoner måsten som vi har hela tiden. Visst kan man lätt säga att min mamma var hemma MEN hon var hemma med fyra egna barn OCH kanske sju dagbarn... Hur gick det till, var hade vi alla grejer??? Hmmm, Emma och jag delade rum med alla dagbarnen. Tänk om vi skulle stoppa in dagbarn i Melker och Tyras rum, hahahaha, tanken är komisk!

Idag var det ingen melodifestival och vad förväntas man titta på då med små barn, Robinson? Ja, först får man öva med Wildkids och sen säga att nu kommer Wildkids för vuxna fast mycket värre. Alternativet är Babben... Kunde de inte sända Wipeout på lördag kvällar istället, lagom familjeunderhållning! Nä nu tänker alla - barnen ska sova vid den tiden - men det gör inte våra på helgerna!

Nä nu ska jag surfa en stund!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo