Dagen

Tidigt i morse skjutsade Jesper ut Ebba och Nickan till Berga. Dom skulle delta i kaninhoppningstävling för första gången. Kompostgaller, hö, vattenflaskor, matsäck mm. Stort projekt. Så småningom åkte även vi dit och missade precis deras hoppning eftersom den blev mycket tidigare än vi trott.

På Berga var det hästuppvisning, ridning, häst och vagn och det bästa av allt enligt Tyra - man fick borsta kossorna. Här ser ni Tyra borsta på kossan Tyra. Hon stod där i säkert en halvtimme!



Melker tittade mest på vagnen som åkte i taket och delade ut hö...

När det var dags för ponnyridning så skulle de ha dom absolut största hästarna.


Pucken, en travhäst


och Svarten, en ridhäst

Vi tittade också på Clownen Max och Melker skrattade hela tiden! Efter många timmar så skulle vi åka hem. Melker ville testa tursitbussen som körde gratis till Västerhaninge så det gjorde vi. När vi kom hem gick vi bara in och hämtade badkläder och lite ny matsäck och gick bort till Långsjön. Jag var ytterst tveksam till om barnen skulle doppa sig men efter ungefär en minut hade både Melker och Ebba hoppat i från bryggan. Dom plaskade runt som om det vore skönt i vattnet!!







Sen kom det några galningar dit och satte upp en ramp på bryggan och cyklade uppför den och gjorde volter och så vidare:





Vi åt lite mat och byggde sandslott



Till slut tog vi oss hem. Melker och Tyra badade!! Och sen var det sovdags. Vi andra åt tacos! Mysig dag!!

Jahja, så ni var oxå där?? Henrik å barnen hade sprungit på Ebba och kaninerna, kaninhoppning är visst kul enligt våra barn iaf ;-)

Lät för övrigt som en härlig dag!

2009-06-01 - 08:09:39








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo