Felhörning

Idag när Melker ropade färdig på toaletten så gick jag in för att hjälpa honom. Då säger han:
-Idag på dagis har vi lekt oaaiid kids! (Wild kids)
Jaha tänker jag och kopplar det med att han sitter på toaletten och svarar:
-Och hur går det till då, att leka bajs o kiss (oaaiid kids).
Melker fattade ingenting och säger igen:
-Vi lekte vaid kids, lite tydligare denna gång och sen gapskrattade vi båda när vi fattade vad fel jag hört!

I övrigt så händer det massor just nu varje dag, på jobbet, hemma och överallt. det är ju månaden maj och hysterin är lika total som vanligt. En trevlig sak var att jag och mitt goa arbetslag var ute och käka på Faros häromdagen. Supergott! Och väldigt kul att vi äntligen kom iväg - pengarna till middagen fick vi på sommaravslutningen förra året...

Imorgon ska vi kanske ta tjuren vid hornen och gå på Grönan. Ska bli kul! Undrar om Melker åker kvasten?? Undrar om Jesper åker nya bergochdalbanan??? Ska bli kul! Hoppas vi kommer iväg, jag vet några barn som inte blir ledsna!

Nästa helg blir det megastort barnkalas. Hela avdelningen är bjuden plus ett par till barn. Hmm, hoppas långhelgen gör att några inte kan komma! Helgen efter det fyller Ebba, sen Tyra. Ebba hinner sen med djurkollo en vecka innan vi åker till Italien.

Jag längtar verkigen till Italien nu, där kan vi inte göra mycket annat än att ta det lugnt. Går inte att städa nån klädkammare, sanera någon kaninbur osv där. Ska bli sååå skönt och tänk om man skulle slå på stort och bli ordentligt brun!! Wow! Nu ska jag surfa iväg till några bloggar som är lite mer piffiga än denna, solong!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo