Skratt!

Morgonen började med att tre barn och två vuxna VÄGRADE gå ur sängen. Jag fick vara duktigast och stiga upp först och tog mig an uppgiften att väcka barnen. Efter många skak av säng, ryck i täcken med mera så är dom vakna men pissed off. Melker allra värst. Kastar täcken och kuddar, har ont i magen, ont i örat, ont överallt och SKA INTE GÅ TILL DAGIS. Ebba tänker inte gå ur sängen osv osv osv. Till slut, 30 minuter för sent, är vi på väg. Enda dagen på året vi inte har bilen hemma, Jesper festade på jobbet igår och vi ska gå/cykla till dagis och det SPÖREGNAR såklart. Lovely! Tyra gråter för att hon fryser om händerna när hon cyklar, jag försöker göra det roligt genom att springa ikapp. Jag håller i två ryggsäckar, en cykelhjälm, min egen väska och så har jag lagt ett stort päron i fickan på min munkjacka. Då ser jag bussen som jag ska med och springer till den. Kommer till Älvsjö, springer till tåget och kommer till jobbet - 30 minuter för sent. JAG HAR VÄRLDENS TÅLIGASTE, UNDERBARASTE ARBETSLAG!!!

Cathrin kommer in i mitt klassrum och berättar om sin hemska morgon, har försovit sig osv när hon pllötsligt upptäcker att jag har min skjorta/blus ut och in!!! Näää jag är bara 36 år och kan inte klä på mig! Jäklar vad vi skrattade!

Sen berättar Chatarina om vår kollega (i 40-årsåldern) som åkt buss med förskoleklassen och sagt -Är det någon av er som vet vem som fyller 70 år idag!!??? -DUUUU, svarade barnen!! (Grattis Katti, du har blivit tant!) I själva verket syftade hon på Lena Andersson, författaren till Maja och Linneaböckerna bla. Ännu ett skratt!

Nu skulle jag INTE sitta här!

hejsvejs!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo