Söndag

Japp, höstlovet är slut, helgen är slut. Vi har hunnit med en hel del! Tokig unge/ungar, firat 18 år tillsammans, haft min mamma och pappa här på middag, sett Djurgården vinna på Stadion (händer inte varje helg precis), fixat pumpor, Pia var här från Göteborg, Skolforum, jobbat, Götelaborg förra helgen - Gekås.

Ja gekås förresten är ju på tapeten eftersom dokusåpan därifrån börjar imorgon. I reklamen på tv är det en tjej som säger att hon en gång handlat för 27000 kr och det skulle bannemig inte vara svårt. Hahaha, det ÄR verkligen roligt att gå på GEKÅS pch jag skulle glatt åka dit imorgon igen om jag bara fick lite pengar från någon.

Jaja nu sitter jag här och låtsasjobbar, skulle ju vara såååå effektiv på höstlovet och skriva underlag till utvecklingssamtalen, 54 stycken. Gisa hur många jag gjort?? Just det 0,00000. Alltså jag ska inte ha 54 samtal, bara 9 men jag måste skriva om 54 elever. Liksom alltså! Dumt av mig, det innebär att kommande två veckor blir pest! Måste skylla lite på tv, nåt program som jag måste se varenda dag. Sen när man väl har satt sig där så börjar antagligen ett till program. Eller, man spelar in de progarm som börjar 20 och så ser man dem när barnen somnat, vid 22. Efter det ska man sen jobba men det har man inte lust med. Skylla på tv, vilken ursäkt.

Melker har upptäckt att det är bra med pengar och samlar sina i en burk. Han längta ihjäl sig efter att nästa tand ska ramla så att han får mer. Jag erbjöd honom en veckopeng eftersom tänderna inte ramlar så ofta och det blev en succe!!! Sen undrade jag vad han sparade till. Han ska köpa en Ferrari till pappa. Vilken tur att jag ger honom veckopeng då...

Nä kanske jobba nu då?? Eller duscha sova

Jag vill bara påpeka att i Melkers värld heter det inte Ferrari utan "Ferrally".



Han har kört för mycket rallybil på datorn....

2009-11-02 - 10:10:56

Vad bra, ett tips på födelsedagspresent! Får se om Melker eller jag hinner först ;-)

2009-11-03 - 07:44:05








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo