Benjamin i magen

Mamma, jag vill höra på Benjamin i magen!!

Till slut fattar jag, Tyra vill kolla på Benjamin Wahlgren på Youtube när han sjunger ur Rasmus på luffen.

Benjamin i magen = Benjamin Wahlgren, det hör man ju!!!

Höst och halloween

Åh veckobrev

Åh veckobrev åh veckobrev
har ingen lust att skriva mer
men om jag inte skriver nu
så har vi inget veckobrev
åh veckobrev åh veckobrev
har ingen lust att skriva mer

Men å andra sidan så måste jag ju bara skriva om den fantastiska utflykt vi gjorde idag. Djurgården runt med sightseeingboat. Otroligt väder, vackert och lärorikt!!!!!!!!!!!!

Mönster

En av mina favoritbloggar "Sara vill fara" tipsade om en sida där du kan göra mönster av bilder. Väldigt roligt när mna inte har nåt annat att göra!!! Här hittar du sidan!


När kommer dagen...

...då man inte har något att göra???

Först stressar man på morgonen för att få iväg alla till skola, dagis och jobb. Kommer i absolut sista sekund till jobbet (eller varför inte lite för sent!?!). Sen är det en intensiv dag. Efter lektionerna som sluta ca 14.30 hinner jag stanna i max en timme. Sen tar jag mig till dagis, framme vid ca 16.30. Hemma ca 17.

Idag gick sen Tyra med en kompis till lekparken. Ebba med kompis var ute med hund. Jag och Melker gick in. Satte mig fem minuter innan Ebba ringer och säger att hon är vrålhungrig. Okej jag börjar med maten - Fan ingen kastrull ren, diskar den och ska koka potatis, öppnar kylskåpet och det finns ju ingen potatis. Okej, på med ugnen, det får bli pommes med kött. Är det inte onödigt att äta köttet idag??? Jo, får bli fiskpinnar (barnens favvo). Grannen med son kommer in. Tyra kommer in och försvinner till kompisen igen. Maten blir klar till slut. Maten tar slut. Tyra kommer hem och vill ha mat. Laga annan mat, makaroner och köttbullar beställs. Just det medan pommes fritesen stod i ugnen skulle vi ju fixa kaninburen lite kvickt. Kaninerna har ju rivit sönder vaxduken i botten. Blev ju bara fyra soppåsar med skit. Snabbt skruva av lister och grejer, men skruvarna var rostiga. Skit skit skit, äsch in o laga maten klar. Sen senare kom jag ju på att kaninburen är ju kvar där mitt på uteplatsen utan botten. Klipper en bit vaxduk och prisar silvertejepn och skarvar över hålet som kaninerna gjort. Tillbaks med kaninburen. Röj i köket, diskmaskinen  blir full och en halv till står i diskhon. Natta Melker och Tyra. Tackar Melker för att han inte orkade välja en saga för jag orkade bara läsa en. Sen ut till hysterisk Ebba som ska ha engelskaprov imorgon men "inte fattar nåt". Försöka hjälpa henne utan att uppfattas som dum i huvudet eller nåt annan härligt. Just det, jag skulle ju skriva veckobrev. Är jag klar nu??? Nej, jag borde nog torktumla tvätten och köra en ny maskin för alla melkers byxor är nog blöta. Men jag VILL INTE. Jesper dricker öl och bowlar. Verkar roligare om man bortser från ölen. Äsch fan vad jag gnäller!

Ska ju vara glad över att det faktiskt fungerade att logga in här till slut!

Högerfoten

Vad skulle jag ha valt

När jag var liten och fick nya skor så fick man helt enkelt nya skor. Nu kan man få skor med sin favoritfigur på. Melker har fått Blixten och Tyra Hello Kitty, såklart. Vad skulle man själv ha fått valt emellan? Kommer knappt ihåg vad vi gillade. Doktor Snuggles, Mupparna, Smurfarna, Linus på linjen eller varför inte ett par coola gympadojjor med Staffan Westerberg på, eller Lillstrumpa. Just det Professor Baltazar var ju kul också! Sen funderar jag på om det fanns kardborredojjor när jag var liten eller hade man knytskor?

Vilket dåligt minne!!!

Måste nog läsa denna:

Sagogenerator


T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.