pingis

Mitt klassrum fungerar numer även som pingisrum vilket jag tycker är bra för då används det. Ett pingisbord har faktiskt exakt samma höjd som ett arbetsbord på skolan så det fungerar smidigt att ha barnen jobbandes vid det på lektionerna. Idag behövde jag dock jobba en stund vid min dator efter lektionstid. Blev full i skratt när jag om och om igen fick pingisbollen i huvudet. Rätt var det var kom barnen på att de behövde ytterligare ett pingisbord, möblerade om, ställde ihop bord och använde böcker som nät. Har vi bara åtta rack??? Kan vi använda böcker att spela med, får man spela med händerna? Det var väl kanske till slut 12 barn som spelade pingis på ett eller annat sätt och jag fick mina läxkommentarer skrivna.

Idag var det IDOL på tv men jag såg inte så mycket pga en envis Tyra som just idag inte ville somna. Jag brukar bara se de första programmen med uttagningarna, absolut roligast eller sorgligast, beror på hur man ser det!

Tyra, hur orkar hon??!! Hon är på dagis från 7.30-16.30. Sen vill hon alltid leka med någon kompis så länge hon bara får, sen efter det orkar hon fortsätta hemma, kanske badar, dansar, leker eller så. Sen är det inte så att hon stupar i säng heller. DEssutom är hon den mest lättväckta av barnen... Märkligt! Melker softar när han kommer hem. Ebba går ut med hundar och slår mig big time vad gäller antal steg per dag!

Idag gick vi ut och sparkade lite boll innan läggningsdags. 19.25 fick jag tvinga in dem under stora protester.

Just det, min mamma och pappa träffade en gammal farbror på gästparkeringen som så gärna ville titta in i en lägenhet här i parken, han skulle eventuellt köpa en fyra. Min mamma och pappa bjöd in honom till oss :-) Han kunde knappt gå, han hörde dåligt och var väldigt gammal. han bodde själv i en villa. Skulle ha erbjudit honom vår lägenhet mot hans hus kanske... Hur som helst så blev han otroligt glad över att han fick komma in och titta. Han ville absolut ha en fyra för att kunna ha kvar sina möbler. Han hade bott i huset sen 72. Vilket projekt att flytta... Tror inte jag skulle orka om jag var han!

Nej nu ska jag väl jobba, kanske!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo