Dagens bilder

Medan Ebbar var på turridning gick vi andra bort till fotbollsplanen. Melker och Jesper åkte före i bilen och Tyra och jag promenerade med Paris. Tyra gjorde fynd längs vägen!



När vi kom fram var Melker genomsvettig. Han dribblade och for runt. Om 2,5 veckor ska han på sin första fotbollsträning!! Gissa om han längtar!!

Paris njöt av solskenet och av att slippa koppel ett tag.



Efter fotbollen åkte Jesper för att hämta Ebba. Vi andra gick till Ekängens skolgård och lekte och fikade. Mormor och morfar tittade förbi. Sen gick vi vidare mot skogen.



I den här skogen är det tillåtet att ha hunden lös så det hade vi och Paris var galet glad!!



Melker och Tyra också!



Sen hände det nåt mindre kul! En rådjursfamilj sprang förbi och vips så var vår gulliga hund lika vild som en utsvulten varg i jakt på föda. Pappa rådjur sprang som en galning och Paris efter i riktning mot Vantörsvägen. Vi stod högst upp på berget och bara gapade för vad gör man. Efter ett tag kom dock vilddjuret åter!! Tack och lov!



När vi kom hem plingade det på dörern och hulda ville ut och cykla med Tyra och plötsligt ville både Melker och Tyra cykla utan stödhjul. Jag sprang ett antal varv med dom båda och jag lovar att inom en väldigt kort framtid så har båda tagit  av stödhjulen för gott!! Hurra!!!

Sen la sig inte lugnet utan vi gick in till oss. Då plingade det på dörren och Leo kom in. Middag med fem barn och en tant som gick förbi tittade in en extra gång och tyckte nog att vi hade många barn haha. Sen var det dags för badaleken, man hoppar från soffan klädd i badkläder. Den övergick till bad i badkaret. Vid 19.30 gick gästerna hem, Melker och Tyra hamnade vid varsin dator och varvade ner, puh!
 









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo