Morr

En minst sagt händelserik dag, intensiv som få höll jag på att skriva men nu för tiden är varje dag lika hysterisk och när allt är klart och jag ska sätta mig och jobba så bruka klockan ha hunnit bli 23...

Varför morr i rubriken? Jo det har varit ett och annat morr idag! Lite på barnen i skolan som haft sönder saker och slängt grejer omkring sig. Jag säger återigen att jag tycker om att ha pingisbordet i mitt klassrum men mängden barn som härjar i mitt klassrum på fritidstid har ju ökat med några 100% vilket medfört att det titt som tätt förstörs saker och slängs grejer lite här och där. MEN det var inte barnen som fått de stora morren idag, utan korkade vuxna, flera stycken på samma dag. Skriver inget här om det dock...

Men en sak jag morrat mest över är de konstiga reglerna som gäller när vi ska beställa material till skolan. Jag skulle göra en beställning på lite bollar, pyssel, pennor osv. Då är det så att Staples har alla de sakerna MEN Stockholm stad har avtal med Simonsen på vissa av dessa saker och då får vi inte beställa tex blyertspennor från Staples utan från Simonsen. Om man inte säger att det är till pyssel på fritids då... Varför ska allt vara så komplicerat.

Jaja, sen blev allt ännu snurrigare när vi skulle prata ihop oss om vilket underlag vi ska ha inför utvecklingssamtalen på skolan. Alla gör olika och många hade redan börjat så vi kom fram till ingenting. Bra jobbat - not!

Sen åkte jag hem, fick god mat som min mamma lagat. Städade lite, fixade lite, funderade på mat, skrev handlingslista. Jesper åkte på att handla idag igen. Nattade barn. Gick ut med hundarna (grannhunden här). Kom hem från promenaden och hjälpte Jesper att packa upp maten. Började laga pastasallad, hjälpte Ebba i säng, sen äntligen en kopp te och dags att jobba men då var ju klockan som sagt 23 så äsch, jag hinner inte.

I morgon är det premiär för Tyra på ridningen. Hon och kompisen Hulda ska rida sex onsdagskvällar i rad nu och Tyra är otroligt laddad!!!! Hon har ju ridstövlar, väst och hjälm!!!

Nä nu var klockan återigen 00.30 och jags ka sova!

Jag är övertygad om att gårdagens tisdag finns i statistiken över skit- och otursdagar som kommit och gått de senaste hundra åren!!!!

Händelserik, galen, hysterisk, skrämmande och läskig... i allra högsta grad!

Tur att veckan bara har en tisdag.

2010-04-14 - 21:33:50








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo