Snart dags

Söndag idag och snart, väldigt snart börjar jag jobba igen! Brukar längta hysteriskt tillbaka i slutet av sommaren men just nu fasar jag bara för mognarna. Dom är inte vår starka sida och nu ska barnen till tre ställen och var hunden ska vet vi inte än!! Ebba högstadiet, Melker skolan och Tyra ett år kvar på dagis.

Apropå Tyra, Tyra och jag var ute med Paris nu på morgonen och Tyra hittade ännu en svamp att ta in. Jag svarade: Du får inte ha dom inne, det blir massa flugor överallt. -Ja!!! flugsvamp. svarar Tyra...

Även denna sommar hade jag tänkt blogga lite varje dag och resultatet blev tre gånger på hela sommaren, ca. Vi alsllutade sommaren med ett besök i Göteborg. Eller Liseberg. Första dagen regnade det, trodde vi, andra dagen REGNADE det och vi avbröt efter några timmar och åkte hem till Pia! Melker fick tokhemlängtan och åkte med Jesper hem medan jag och tjejerna var kvar i några dagar och tog sen tåget hem. Vi fiskade krabbor, klappade hund och katter, hoppade studsmatta, var på lekland, kexfabriken osv. Alltid jättemysigt att vara hos Pia och Jarmo.

Nä nu är klockan 10.35 och vi borde kanske äta frukost! Scones kanske!!??

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.