Jag - en livräddare :-)

Vilken morgon!!!

Grannhunden Itzi sov över pga sin sjuka husse. Vid 7-tiden skulle jag gå ut med Paris och Itzi men först käk. Itzi käkar ju som en normal hund, lite lagom långsamt sådär men då var Paris tvungen att kissa inne. Torka torka. Sen ut. Omöjligt att gå med en stor buffel och liten plutt  - ingen av dem så väldigt uppfostrad - bredvid varandra så jag släppte Paris lös som jag brukar på den gångvägen. Men när vi närmade oss dammen stannade jag eftersom Itzi kissade och då valde Paris väg själv, vägen mot dammen, och när en fågel lyfte för att flyga - DÅÅÅ!! Japp, då var det dammen som gällde, ett jätteplask ner i vattnet. Stackars Itzi fick springa fram i snön och jag fick gå/krypa ut på isen och fånga upp Paris i halsbandet. Hon kom inte upp, kämpade ett par gånger, hamnade under ett par gånger men slutet gott!! När hon väl kom upp så var det rulla rulla rulla i snön så jag fick dra henne in och sen in i duschen och duscha för att få bort istappar och tvätta bort dammstanken.

En intressant början på dagen... Hur ska den fortsätta? Ja just nu är det hosta och snor, har väl fått min dos av spänning för dagen!

Nämen OJ! Jadu, de små liven är lite väl impulsiva ibland alltså.. haha, tur att du fick upp vovven!

Minns när jag var liten och vår familjehund stack ut på isen. Det var helt bäcksvart ute och det enda vi såg var när hon försvann ut på isen... hade ingen aning om hon skulle komma tillbaka levande eller om hon hade plumsat i! Isen hade precis lagt sig... jag var så himla rädd!

Men sen efter några minuter kom hon springande tillbaka, helt lycklig, som om ingenting hänt! SUCK. Dumma hund! Haha!



Låter ju jättekul det där med radioprogrammet! Skoj skoj!

2010-02-22 - 11:46:55








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo