måndag

Måndag på jobbet är bra och dåligt. Det är måndag och pratigt och vilt bland barnen. Men det är lektioner med 13-14 barn åt gången hela dagen vilket faktiskt är stor skillnad mot 18 som i normala fall. !8 är ju väldigt lite också å andra sidan. Alla 54 elever har fått läxa idag, läxa utifrån sina mål vilket resukterade i en himla massa olika läxor. Det kommer ta tid att följa upp men jag tror att det blev bra faktiskt.

Mitt klassrum är hokuspokus mest hela tiden. Dels är inte jag den mest ordningssamma personen i världen men sen är det pingisbordet... Det fungerar superbra som arbetsbord på lektionerna och drar åt sig massor av barn på fritidstid vilket är superkul. Men massor av barn som spelar pingis drar åt sig massor av barn som läser tidningar i soffan, som ritar vid borden osv Detta gör inte att det blir mindre rörigt men samtidigt gillar jag att klassrummet verkligen används.

Jag är inte alls sugen på pulver/milkshake. Vill ha varm mat, gärna lite kryddor. Gjorde köttfärssås och spaghetti till barnen och smakade en tesked för att kolla hur den smakade. Dumt att fråga mig i och för sig eftersom allt smakar fantastiskt med mina mått mätt just nu... Efter det var det hemskt att gå omkring med vitlökssmak i munnen utan att få äta. På onsdag har vi hållt på i tre veckor, duktigt! Men tråkigt! Men bra!

Vi fick med oss ett par kompisar från dagis plus vår Pontusgranne. Mysigt med en massa barn som bara leker utan bråk. Melker höll sig som vanligt utanför, han har aldrig förstått det där med att leka som Tyra gör med sina kompisar. Melker och Tyra leker inte heller ihop. Om dom gör det en enstaka gång så blir man förvånad!

Blidder bladder! Nu har jag fått den stora äran att ta hand om Ebbas kaniner, suck! Åh så kul att gå ut nu mitt i natten för att hon kastade på sig pyjamasen för att sen kunna säga -jag kan inte gå ut till kaninerna för jag har bara pyjamas på mig... Morr! Promenaden med Paris däremot var mysig. Vi går på vår gångväg, byter håll titt som tätt och hon galopperar runt som en blådåre upp och ner i snön, hit och dit, men kaniner, näääää!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo