Paris!

Världens goaste Paris har flyttat in hos oss! Hon är så go men ger mig magont! Kan hon stanna, hittar vi en dagmatte som kan vara med henne 100% av tiden, hon vill inte vara själv en sekund helst.

Hon är valp, sju månader, hon jagar snöflingor, hon sover på rygg med tassarna i vädret, hon är lurvig och ullig och tålig och fantastiskt snäll.

Paris är namnet, döpt efter Michael Jacskons dotter. Inte vårt favvonamn, funderade på om det skulle bli Sparris istället men nu sitter Paris fast i hjärnan.

Två damer har hört av sig och kan tänka sig att vara dagmattar och jag hoppas verkligen att det blir så, väntar på ett definitivt svar av den ena. DÅ kanske det fungerar ändå, sen gäller ju ensamhetsträning. Inte för att hon ska vara ensam så himla mycket men för att man ibland kanske vill göra något utan henne en stund...

Ja fortsättning lär följa!!! Vi har henne på foder, vilket innebär att ägaren ska ta två kullar på henne innan hon blir vår helt och hållet. Det ser vi bara som en kul sak. Hon kommer även att vara med på utställningar osv.







Åh så ljuvlig!

2010-01-07 - 22:58:09








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo