Tristess

Vab varannan dag gör att jobbet blir enormt hattigt. Stökiga barn på nätterna är irriterande. Tråkigast av allt just nu är att det är sextonde dagen som jag och Jesper äter sk Cambridgekur. Pulver/milkshake med chokladsmak tre gånger om dagen. Så fantastiskt tråkigt och frustrerande men samtidigt extremt nyttigt och lärorikt. Nu inser man vad mycket mat, mackor, frukt, GODIS, cola mm som bara tuggats upp utan att man tänkt på det. Jag har haft 60 kr liggandes i jackfickan i en vecka. I vanliga fall hade dom för länge sedan förvandlats till choklad. Det känns ju bra i kroppen (förutom konstant förstoppning men men) men det är bara jävligt tråkigt!!! En annan positiv effekt är ju att det inte är godis man vill ha, jag vill ha MAT. Är grymt sugen på grönsaker, såna där salladsblad som Emma hade när hon fyllde år. Märklig sak att längta efter. Det smakar och luktar apa i munnen och det ilar i mina tänder? Glömde ju egentligen det bästa, man går ner i vikt! Efter två veckor hade Jesper tappat 10,9 kg och jag tappade 7,8 kg.

Jag är alltså hemma idag igen med Tyra (och Melker) som hostar som en galning. Det är segare än segast för hon är ju alltid pigg hur sjuk hon än är men med den hostan och  blanka ögonen så kan man inte skicka någon till dagis.

Nu kräver barnen mat. Ska dom få varsin shake kanske?? Tänk om det fanns goda maträtter som man bara kunde stoppa i en burk och skaka så avr dom klara!!

Hej där,

läser din blogg med stort intresse - vi har barn som är lika gamla och träffades någongång för ungefär 100 år sedan.



Ville bara tipsa om Cambrigde, köp fler smaker ! Handlar du på Viktklubben vid Hornstull plockar de ner vilken smak du vill. Och grönsakssmak är god när man kört den i micron :)



Från en som börjar snaaaaaart ... sin andra kur i detta 3-barns mors liv ....

2010-02-01 - 21:39:32

Hej!

Nu blir jag extremt nyfiken på vem du är!! Från Hammarbyhöjden? Har faktiskt provat alla smaker men tycker chokladen är allra bäst! Eller bäst och bäst, enklast att få i sig!



Hoppas du hör av dig igen!



//Petra vars hjärna jobbar på högvarv nu, vilken Helene???

2010-02-01 - 23:38:47








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo