Bilder från sommaren

Man kan ju lätt luras att tro att vi inte gör någonting här hemma eftersom det inte händer nåt på bloggen. Just denna vecka har vi kunnat göra massor. Jesper har haft semester och Ebba och Paris är på hundläger vilket gjort att vi inte har haft en hund att ta hänsyn till. Vi har betat av Schweizerbadet på Dalarö, Lådbilslandet, Fyrishov, planespotting vid Arlanda, visning på Colafabriken i Jordbro, Polismuseet (tyvärr) och lite slappartid hemma. Här är bilder från denna vecka:


Lådbilslandet


Lådbilslandet


Lådbilslandet


Arlanda - tyvärr landade planen från fel håll och en bana var avstängd så vi kom inte så nära. Och nej, vi var inte ensamma om denna aktivitet!! Vi körde runt bra länge i jakte på en bra plats att se starter ifrån men hamnade väldigt långt ut på småvägar i skogen och fick vända.


Polismuseets trampbilar


Polismuseet planerar vi inte att återvända till. Utomhus fanns dessa fem lådbilar (minus en som var trasig) och ett ytterst märkligt kösystem... Inne fanns en polisbil men inget annat för barnen...

Någon väldigt solbränd person har lärt sig fingervirka. Tyra har någon slags megainlärningsfas i livet. Sommaren inleddes med att cykla, rapa, vissla. Sen var det doppa huvudet, tätt följt av snorkling och sen dess är hon vårt värsta vattenodjur efter att tidigare ha haft hakan väldigt högt i vattnet. Häromdagen tog hon av sig puffarna och provsimmade och visst sjutton kunde hon! När vi var på Fyrishov så var hon utan puffar större delen av dagen. Det kräver 110 % uppmärksamhet från oss föräldrar vilket är lite småjobbigt men ändå ända sättet för henne att träna. Detta gör henne dock en aning kaxig, gärna  mot storebror som inte alla har samma vilja och drivkraft som lillasyster och nu halkat efter i både det ena och andra men som tur är ligger före vad gäller annat!

Jesper och jag var barnlediga och åkte till Stendörren och hade picknick.


Häftigt träd vid Stendörren.

Ebba har som sagt varit på hundläger i Tyresö hela veckan och chockade både oss och sig själv med att sova borta hela veckan. Paris har stökat och badat gyttjepöl varje dag, skällt i buren, skällt mot andra hundar osv osv enligt Ebba. Jag tar det med en nypa salt... Ebba verkar ha haft väldigt kul och blir mest iriiterad när vi ringer.

I övrigt har det varit mycket bad i Gömmaren där det finns ett riktigt hundbad där både vi och hund kan bada. Vi har såklart varit i Långsjön men det allra härligaste badet i år hittills var vid Schweizerbadet på Dalarö. Långgrunt och ljummet i vattnet och dessutom stora vågor att leka i!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo