Tom Tits

Man kan ju tro att bloggen är nerlagd men så är det inte, jag är bara lat. Men nu kommer lite bilder i alla fall från Tom Tits!

Först är det THE FLÄKT!! Tänk att vind kan vara så otroligt kul!!!



Sen fontänen!



Råttracet!


Jag, Melker och Tyra var där hela dagen och hade superkul! Visst är det dyrt men också häftigt! Ebba är på ridläger denna vecka så hon kunde inte hänga med.


Ja, ibland är de snälla med varandra de små trollen! idag har dom tex snorklat tillsammans i badkaret och plockat upp mynt från botten. Tyra har tjatat om att få snorkeln som tillhör cyklopet och idag fick hon idag och självklart kunde hon genast snorkla.  Övriga saker på hennes meritlista är nu vissla, rapa (mycket stolt över just detta), cykla utan stödhjul. Hon tränar på att titta i kors så snart kan hon säkert det också! Hon yogar också, förösker med clownen (Bolibompa...) men den är svår men Tyra är inte den som ger sig!!!

Nej! Nu ska jag packa i ordning Ebbas saker! Hon är på ridläger och nu har alla tjejerna bestämt sig för att övernatta i stallet och i en friggebod utanför. Blir intressant att se hur detta slutar! Myggmedel är nerpackat!!!

mysigt med stall-övernattning för tjejen! de får säkert skoj! (eller fick, ser att inlägget är några dagar gammalt).



var ni också på linnés hammarby i lördags?! ni var aldrig in där, utan åkte vidare direkt eller?

världen är liten! :-)

2010-07-12 - 13:58:29








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo