Skrivmaskin

Det är så märkligt! Jag har ju hållt på att tjata om att  jag vill ha tag på en skrivmaskin. Vill ha det i klassrummet till hösten som alternativ till alla datorer jag faktiskt får (hurra!!!). Det var ju urkul att skriva på maskin när man var liten, pling! Nu har jag fått tag på en för ynka 250 kr, en FACT privat, utan utropstecken?!!?!!!??? Varför finns inte utropstecken?!! Jaja, hur som helst så har jag under mitt skrivmaskinsluskande förstått att det är inne att skriva på maskin igen och man har börjat tillverka nya. Jesper berättade igår att han sett att det finns skrivmaskiner som kopplas med USB till datorn. Därför känns det extra bra att jag gjorde ett sånt kap! Behöver nog bara ett nytt färgband för som det är nu så måste man verkligen SLÅ ner tangenterna för att det ska synas. Men det löser sig lätt eftersom det visar sig att det ligger en sån butik i självaste Fruängen. Makalöst konstigt, eller hur!

Sen när man hänger på nätet så förstår man att skrivmaskiner är lika fascinerande som tåg är för vissa personer. Det finns sidor där det står vilken kändis som använder vilken skrivmaskin till vilken film eller till vilken bok osv. Jag förstår att ni blir så nyfikna att ni genast måste googla på skrivmaskiner!!

Åh, kommer ihåg att vi hade en skrivmaskin hemma när jag var liten och en riktig skolbänk med lock. Var jättekul att skriva på den. :)

2010-07-02 - 23:11:00








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo