Det var faktiskt charmigt

och mysigt och fantastiskt och alldeles underbart häromdagen när snön började smälta, det rasade från taken, hunden blev blöt och skitig på hela magen. Det var miljoner gånger bättre än den snö som faller nu och den storm som rasar. Hellre en snöklump i huvudet än miljoner snöflingor i luften... Är så vansinnigt trött på snön, så otroligt segt. Nää det funkar inte att tänka positivt som tex att det är väl kul för barnen att uppleva en riktig vinter. För barnen är också trötta på vinter och byls med kläder!

Kom hit nu snälla rara våren!!! Fram med vitsippsängar! Åååh då vill jag åka till Åland, dit till samma ställe vi var med Merja när Ebba var liten, där vitsipporna var enorma. Vad hette stället? Slutade på holme någonting! Och vad mysigt att få träffa Merja och AnnaKarin också! Hmmm Åland... Tål att tänkas på! Åland Åland Åland!! Jag tänker jättemycket redan nu! Men allvarligt, jag måste dit faktiskt, lekparken, bryggan, stranden där ute på holmen (en annan holme), de hopplösa öppettiderna, de dyra pizzorna, bollhavet på båten, ja allt!!

Nu tänker jag plötsligt att jag borde dammsuga, för det var det jag skulle göra när jag hamnade här! Vår lilla hund (verkligen pytteliten) har börjat fälla lite ser man längs listerna. För att inte tala om de stolar som har vi har möbeltassar på. Dom ser ju ut som om dom fått ullstrumpor för tillfället...

Jaja, hejdå bloggen, hej hej dammsugaren!

Sen ska vi på hockey. Djurgården ska spöa Brynäs!!! Såklart!!!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo